Ak Parti’den Ortaköy ve Aşdağul’da Gövde Gösterisi

30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti, Ortaköy ilçesi ve Aşdağul beldesine çıkarma yaparak gövde gösterisi yaptı.

Ak Parti’den Ortaköy ve Aşdağul’da Gövde Gösterisi

Yağmur yağışına rağmen Ortaköy ve Aşdağul beldesinde düzenlenen mitinglerde vatandaşlar AK Parti kadrolarına program boyunca yalnız bırakmadı. İlk olarak Ortaköy ilçesini ziyaret eden AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, AK Parti Ortaköy Belediye Başkan adayı Taner İspir ve Aşdağul Belediye başkan adayı Mehmet Çelik’e destek istediler.

TANER BAŞKANA DESTEK VERİN SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZELİM
AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, yerel seçimlerin 1825 günde bir kez tekrarlandığına dikkat çekerek, “1824 gün Ortaköylüyüz diyebilirsiniz. 1825’ci gün Ortaköy’ün sorumluluğunu siz düşünün. Ortaköy’ün yaşanabilir bir ilçe olması sizin vereceğiniz oylarla mümkün olacak. Oy verirken aklınıza vicdanınıza oy verin. Taner başkana destek verin sorunlarınızı birlikte çözelim. Partiler farklı olabilir ama 1825 günde bir gün Ortaköylü olalım. Bunun sorumluluğunda hareket edelim ona göre oy verelim” dedi.

Yağmura rağmen kendilerini yalnız bırakmayan partililere teşekkür eden Uslu, 30 Mart günüde Ortaköy’de kurulacak olan sardıklardan da oyların bereketlinmiş olarak çıkacağını belirtti.

AK Parti iktidarında ilçeye 37 milyon TL yatırım yapıldığını açıklayan Uslu, “Çorum-Ortaköy yolunun yol projesinin ihalesini yaptık. Bugünlerde bitecek. Buradan Çorum’a kadar yüksek standartlı yolda gideceğiz. Proje biter bitmez inşaat ihalesine çıkacağız. Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan buraya bir heyet gönderdim. Şapinuva yolu turizm yolu kapsamına alındı. O yol turizm kapsamına alınınca karayolları o yolu yapacak. Aşdağul’da atıl halde bulunan YİBO ise Adalet Bakanlığı’na devri yapıldı. Orası açık cezaevi yapılacak. Taner başkanı Allah’ın izniyle seçim sandıkları açıldığında başkan koltuğunda göreceğiz. Doğru aday seçeceğiz. İthal adaylarla bu iş olmuyor. Kendini emanetçi görüyor. Önce kendi işini görüyor. Vatandaşın işi, memleketin işi ikinci planda diyor. Kendi şahsi işleri geliyor.Kimin şahsi meseleleri Ankara’ya getirdiğini, yapılan işleri sizden esirgediğini biliyor. Kanalizasyon yapıldı. Karayolları izin verdi. Kim aldı bu izni ben aldım ben. Bu ne demek tüm yapılan işlerin devam etmesi bakımından başarıyla sürdürmesi açısından buradaki belediye başkanı iktidar partisi ile olursa hizmetlerin buraya gelmesi hızlı olur. Taner başkanı belediye başkanı seçiyorsunuz bizde Ortaköy’ü TOKİ ile tanıştırıyoruz” diye konuştu.

SİZ YETKİYİ VERİN BENDE ORTAKÖY’ÜN VE AŞDAĞUL’UN BELEDİYE BAŞKANI GİBİ ÇALIŞAYIM
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise, 30 Mart’ta AK Parti kadrolarına destek verilmesini isteyerek, “Taner İspir ve Mehmet Çelik kardeşlerimize sahip çıkın. Onlara yetkiyi verin bende Ortaköy ve Aşdağul belediye başkanı gibi çalışayım” dedi.

30 Mart’ta sandıklar açıldığında Türkiye’de bir çok belediyede olduğu gibi AK hizmetlerin devam edeceğini dile getiren Külcü, “Ortaköy gibi bazı ilçelerimiz var ki gerçek anlamda AK Parti belediyeciliğiyle tanışmadı, tanışamadı. Türkiye’de nasıl belediyecilik yapılacağını, belediyecilik hizmetinin ne olduğunu İstanbul’da başbakanımız gösterdi. 1994 yılında İstanbul çöp dağlarından geçilmezdi. Suları içilmezdi. Trafikten araçlar hareket etmezdi. Milletimiz inandı güvendi İstanbul’un anahtarını o dönem başbakanımıza teslim etti. Orada bir başarı hikayesi başladı.

Bugün dalga dalga yayıldı. Türkiye’nin her tarafını kuşatır hale geldi” dedi.

Ortaköy ve Aşdağul’un bunu istediğini dile getiren Külcü, “Bunun yolu belli. Bunun yolu sandıktan geçiyor. Yolun CHP’lisi, MHP’lisi olmaz. Musluktan akan suyun partisi ideolojisi olmaz. Gelin el ele verelim. Hepimiz Ortaköy için düşünelim. Yüreklerimiz Ortaköy ve Aşdağul için atsın. sandıkları patlatalım diyeceksiniz. Belediyecilik başka bir iş. Çorum belediyesi olarak 24 belde, 13 ilçemize hepsine ağabeylik yaptık. İçme suyu problemini çözemiyorsan, asfalt problemini çözemiyorsan kötü belediye başkanısın. Bir çok ilçemiz, beldemiz İller Bankası’ndan gelen daha fazla payı bizden aldılar. İlçe ve beldelerimize 8 milyon TL’lik yatırım yapmışız. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ORTAKÖY VE AŞDAĞUL BELEDİYELERİ ÇORUM BELEDİYESİ’NİN KARDEŞİ OLACAK
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ise, Ortaköy ve Aşdağul’un seçime hazır olduğunu belirterek, “Ortaköy ve Aşdağul’da öyle bir destek vereceğiz ki sandıkları patlatacağız. Taner ve Mehmet başkanlarımız 31 Mart’ta yola devam edecekler. Her iki başkanımızda yaşadıkları yerlerin ihtiyaçlarını tespit etmişler. 31 Mart’tan itibaren buralar için hazırladıkları projeleri hayata geçirecekler” dedi.

Kaynak: İHA