Mecitözü İlçesine Doğalgaz Getirilmesi Faaliyetleri

Çorumgaz Genel Müdürü Kasım Kahraman, Mecitözü ilçesinde elektrik abone sayısının yarısının doğalgaz için talepte bulunmaları halinde ilçede doğalgaz yatırımının gerçekleştirilebileceğini açıkladı.

Kahraman, Mecitözü Kaymakamı Cüneyt Epcim başkanlığında yapılan toplantıda doğalgaz kullanımı hakkında bilgi verdi.
İlçeye doğalgaz getirilmesini bir sosyal sorumluluk projesi olarak gördüklerini ifade eden Kahraman, "Elektrik abone sayısının yarısının doğalgaz talebinde bulunması ve şartların oluşması durumunda Enerji Piyasası Denetleme Kurulu'ndan (EPDK) alınacak izinle Mecitözü'nü doğalgaza kavuşturmayı hedefliyoruz. Doğalgaz boru hattının ilçeye yakın olması nedeniyle bu bölgedeki bütün alt yapının tamamı da şirketimiz tarafından gerçekleştirilecektir" dedi.

Mecitözü Kaymakamı Epcim ise Mecitözü ilçesine doğalgaz getirilmesi hususunun önemli olduğunu belirtti.

Bu girişimden iyi bir sonuç almak istediklerini vurgulayan Epcim, "Belediyemizin de desteğiyle elimizden geleni yapacağız. Mecitözü, Çorumgaz'ın hizmet götürdüğü yerleşim yerleri ile kıyaslandığında çok daha iyi bir durumdadır. İlçemize doğalgazın gelmesiyle vatandaşlarımızın büyük bir hayali gerçekleşmiş olacaktır" ifadelerini kullandı.
Toplantıda, Mecitözü Ziraat Odası Başkanı Satılmış Köse, Çiftçi Mallarını Koruma Başkanı Nuri Yetkin, Esnaf ve Kefalet Odası Başkanı Mehmet Doğan, Şoförler Odası Başkanı Halil Piroğlu ve Süt Birliği Başkanı Yaşar Kabakçı da yer aldı.
Kaynak: AA