Milletvekili Türeli’den Tosun’a Destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, CHP Dikili Belediye Başkan adayı Mustafa Tosun’a destek vermek için ilçedeki mitinge katıldı.

Milletvekili Türeli’den Tosun’a Destek

Seçim bürosunu ziyaret eden Milletvekili Türeli, ayağının tozuyla CHP Belediye Başkan adayı Mustafa Tosun, CHP İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener ve parti üyeleri ile birlikte miting alanına geçti.

Tuncay’ın Kahvesi’nin önündeki miting alanında kalabalığa seslenen Türeli, şöyle konuştu: “Temiz, dürüst ve çalışkan bir başkanımız var. Başkanımız diyorum, çünkü siz zaten Mustafa Tosun’u başkan olarak seçmişsiniz. Mustafa Tosun, Dikili’de başkan olmuş. Bu coşkuyu çoğu yerlerde yaşayamıyoruz. Böyle bir havada fark atarak iktidara yürüyeceğimize inanıyorum. Dikili’de Mustafa Tosun, İzmir’de de Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Aziz Kocaoğlu ile birlikte yeniden çağdaş İzmir’imize hizmet vermeye devam edeceğiz. Hepimizin bildiği gibi Büyükşehir Yasası ile şimdiye kadar yapılan yollar ve içme suyu çalışmaları Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılıyor. Kimse bunları kendine mal etmesin. Şuan ki belediyenin başındakiler bunları kesinlikle biz yaptık diyemez. Bütün belediyelerimiz artık Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte çalışacak. Ben, dürüst ve çalışkan başkanımızın Mustafa Tosun'un da Büyükşehir Belediyemiz ile çok güzel hizmetler vereceğini biliyorum. Onu sizlere emanet ediyorum.”
Belediye Başkanlığı görevi süresince ‘Kapıyı çalmadan gir, sormadan otur’ sloganıyla hareket edeceklerini söyleyen Tosun da, “Veterinerlik yaptığım sürede benim telefonum gecenin ikisinde de çaldı, beşinde de çaldı. Ben, kesinlikle açmamazlık yapmadım. Ben, halkımızın ya da köylümüzün her saat hayvanlarına gittim. Bundan sonra da telefonumu kapatmayacağım. Arayan herkes bana ulaşabilecek ve o gün onların damlarındaydım, şimdi ise sizlerin sofrasında olacağım. Ben belediyeciliği bir iş olarak görmüyorum. Bir meslek olarak görmüyorum. Buraya hizmet etmek için geliyorum. Bir beş yıl sonra eğer halkımız hizmetlerimizden memnun olmazsa seve seve partimizin adaylarını desteklerim, arkasında dururum.” dedi.

Yaşlılara ve ihtiyacı olanlara yerinde hizmet verecek bir belediyecilik anlayışı ile yeni sosyal hizmetler üreteceklerini de sözlerine ekleyen Tosun, “İlçemizde maddi sıkıntısı olan vatandaşlarımız var. Engelli ve yaşlı vatandaşlarımız var. Bu vatandaşlarımız, çoğu zaman resmi işlemlerinde sıkıntılar yaşıyor. İlçemizdeki ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımıza yerinde hizmet vereceğiz. Yeri gelecek maddi yardımlar yapacağız. Yeri gelecek evde bakım ve temizlik hizmetleri götüreceğiz. Dikili’ye yepyeni bir belediyecilik anlayışı ile geliyoruz.” dedi.

Milletvekili Türeli ve Başkan adayı Tosun’un katıldığı miting, kalabalığın yoğun alkışları ile son buldu. Mitingin ardından Tosun ve Türeli vatandaşlar ile birlikte ilçe seçim bürosuna kadar yürüdü.
Kaynak: İHA