Belediye Başkanının Memuru Darbettiği İddiası

Şabanözü Belediyesinde görevli gece bekçisi, belediye başkanının kendisini darbettiği iddiasıyla şikayetçi oldu.

Belediyede görevli Çetin T. (50), AA muhabirine yaptığı açıklamada, nöbet tuttuğu sırada Belediye Başkanı Ali Çapçı'nın uyuduğu gerekçesiyle kendisine hakarette bulunup darbettiğini öne sürdü.
Ayak bileğine protez takılı olduğunu, Şabanözü Devlet Hastanesinden darp raporu aldığını kaydeden Çetin T, Şabanözü İlçe Emniyet Amirliğine suç duyurusunda bulundu.
- Belediye Başkanı Çapçı
Belediye Başkanı Çapçı ise sabah saatlerinde kendisini telefonla arayan vatandaşın yangın çıktığını ama itfaiyeye ulaşamadığını söylediğini ifade etti.

Telefonla aramasına rağmen Çetin T'ye ulaşamadığını kaydeden Çapçı, "05.30 sıralarında gelen yangın ihbarının ardından Çetin T'ye ulaşamayınca belediyeye gittim. Çetin T'nin uyuduğunu fark ederek, kendisini uyandırdım. Sonra itfaiyeyi uyararak yangına yetişmesini sağladım. Ardından belediyeden ayrıldım. Sadece uyandırdım, darbetmedim" diye konuştu.

Çapçı daha sonra altyapı çalışmaları dolayısıyla hatların kapalı olduğunu, bu nedenle nöbetçiye telefonla ulaşamadığını öğrendiğini belirterek, "Memur arkadaşımız, sabah olanları sırasıyla nöbet defterine yazmış, benim gelişim, itfaiyenin gidişini ama benim darbedişimden, herhangi bir tokat atmamdan bahsetmemiş. Eğer öyle bir şey olsaydı bunu da yazardı. Oradan ayrıldıktan sonra birilerinin aklına uyarak darbedildiğini iddia etmiş ama bu, kesinlikle doğru değil" ifadesini kullandı.
Kaynak: AA