Altındağ’a İki Modern Yüzme Havuzu Açıldı

Altındağ Belediyesi tarafından Ali Ersoy, Güneşevler, Yunus Emre bölgesine yapılan 2 yüzme havuzu ve spor kompleksinin açılışı, görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

Altındağ’a İki Modern Yüzme Havuzu Açıldı
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkel ve AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı konuşmada, bu tür mütevazı açılışları sadece seçim dönemlerinde değil her zaman gerçekleştirdiklerinin altını çizdi. 15 günde bir açılış gerçekleştirdiklerini aktaran Başkan Tiryaki, “Biz sözle değil, eserlerimizle konuşuyoruz. Altındağlılar bunu çok iyi biliyor” dedi.

Altındağ hak ettiği kıymeti bulana kadar çalışmayı sürdüreceklerini de sözlerine ekleyen Başkan Tiryaki, “Doğru yoldan ayrılmadan, doğru bildiğimizi yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Başkan Tiryaki, güzel bir gelecek inşa etmek adına ilçenin sosyal donatı alanlarıyla buluşması gerektiğini de belirtti.

Yaptıkları hizmetlerde adaletten taviz vermediklerine dikkat çeken Başkan Tiryaki: “Yüzme havuzlarının yapıldığı bu bölge imar planlarında en fazla zorlandığımız bölgelerden biri oldu. Fakat hiçbir zaman ayrım gözetmedik. Altındağ’ın tüm mahallelerini eşit mesafede kucaklıyoruz” diye konuştu.

Bugüne kadar yapamayacakları hiçbir iş için vatandaşa söz vermediklerini, söz verdikleri her çalışmayı yerine getirdiklerini anlatan Başkan Tiryaki, Altındağlılardan tek beklentisinin de “hayır duası” olduğunu söyledi.

Başkan Tiryaki’ye övgü dolu sözler
Çocukluğunun Altındağ’da geçtiğini söyleyen Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler ise, Başkan Tiryaki’nin Altındağ’da rekor oy alması gerektiğini vurguladı. İşler, ‘Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz’ sözüyle Başkan Tiryaki’ye övgüler yağdırdı. Altındağ’daki açılışlara yetişmekte zorlandıklarını kaydeden İşler, Altındağlı vatandaşların hizmetin en iyisine layık olduğunu ifade etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz da, Altındağ’ı modern bir görünüme kavuşturduğu için Başkan Tiryaki’ye teşekkür etti. Kapusuz, Altındağ Belediyesi’nin Türkiye’de örnek gösterilen bir belediye olduğunu belirtti.

Kurdele kesiminin ardından, Başkan Tiryaki ve beraberindeki heyet, iki yüzme havuzu, spor salonları, hamam, sauna, dinlenme odaları ve kreşten oluşan spor kompleksini gezdi. Altındağlı vatandaşların büyük ilgi gösterdiği törende Gülşen Kutlu ise, türküleriyle kulakların pasını sildi.
Kaynak: İHA