Ak Partili Ceylan’ın Seçim Çalışmaları Hız Kesmiyor

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, ilçe ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Ak Partili Ceylan’ın Seçim Çalışmaları Hız Kesmiyor

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, seçim çalışmaları kapsamında Laçin, Dodurga ve Oğuzlar ilçelerini ziyaret etti. İlçe ziyaretlerinde parti teşkilatları ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, partisinin belediye başkan adaylarına destek istedi.

İlk olarak AK Parti il yönetim kurulu üyeleri ile Laçin ilçesini ziyaret eden Ceylan, burada parti teşkilatı ile bir araya geldi. Laçin Belediye Başkanı Erdal Altuntaş ve AK Parti Laçin İlçe Başkanı Mustafa Otluseki ile birlikte esnaf ziyareti yaptı. Daha sonra muhalefet partilerinin ilçedeki seçim koordinasyon merkezlerini ziyaret eden Ceylan ve beraberindekiler birlik ve beraberlik mesajı verdi.

AK parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan’ın ikinci durağı ise Dodurga oldu. AK Parti Dodurga İlçe Başkanlığını ziyaret eden Ceylan, Dodurga Belediye Başkanı Bekir Kılıç, Abdullah Uysal ve partililerle 30 Mart Mahalli İdareler Seçimi önce yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Parti binasındaki toplantısının ardından vatandaşlarla bir araya gelen Ceylan, sorun dinledi. Ceylan son olarak Oğuzlar ilçesini ziyaret ederek seçim çalışmalarını tamamladı.

Seçim süresince bıkmadan usanmadan herkesin elini sıkıp her kapıyı çalıp gönüllere gireceklerini dile getiren Ceylan,. “Bizim bir sevdamız var oda Çorum. Çorum’a hizmet etmek bizim derdimiz. AK Parti iktidarında Çorum’a 8.5 milyar TL yatırım yapıldı. Tüm ilçelerimiz de bu pastadan gereken payı aldı. Çorum’u bir bütün olarak görüyoruz. AK Parti iktidarında devrim niteliğinde çalışmalara imza atıldı. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan savunmaya sanayine her alanda köklü değişimler AK Parti döneminde gerçekleşti” dedi.

Kaynak: İHA