Ak Parti’den Mecitözü’nde Gövde Gösterisi

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Mecitözü ilçesine gitti.

Ak Parti’den Mecitözü’nde Gövde Gösterisi

AK Parti’nin gövde gösterisine dönüşen ziyarette salon toplantısında partililerle bir araya gelen AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, partisinin belediye başkanı adayı Yaşar Kabakçı’ya destek istedi. Mecitözü’nde seçimlerden galip çıktıkları taktirde hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında tek tek bilgi veren Ceylan, ayrıca birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Toplantıya Ceylan’ın yanı sıra AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Ali Çadır, AK Parti Mecitözü Belediye Başkan adayı Yaşar Kabakçı, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar, il yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Ali Çadır, 30 Mart’ta Mecitözü’nü AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracaklarını söyledi.

Mecitözü’nün seçime hazır olduğunu dile getiren sandık kurulları, okul görevlilerin ve müşahitlerin oluşturulduğunu hatırlattı.

Ev ev gezerek vatandaşlarla bir araya geldiklerini dile getiren Çadır, “Mecitözü’nde hizmet boşluğu var. Belediye başkanımız, belediye meclisi ve il genel meclisi üyelerimizle bu boşluğu dolduracağız. Buradan söz veriyoruz. 30 Mart’ta Mecitözü’nde AK Partili bir belediyenin müjdesini vereceğiz” dedi.

İlçeye bağlı bazı köylerin sahip olduğu alt yapıdan daha iyi olduğunu savunan Çadır, Mecitözü’nün köy görüntüsünden kurtulmasını istediklerini sözlerine ekledi.

AK Parti Mecitözü Belediye Başkan adayı Yaşar Kabakçı ise, 30 Mart’ta milletten yetkiyi aldıklarında yoğun bakımda olan ilçeyi önce ayağa kaldıracaklarını sonrada şahlandıracaklarını söyledi.

Yerel seçimlerin büyük bir önem taşıdığını dile getiren Kabakçı, bu seçimlerin sadece Çorum’u değil, Türkiye’yi ve dünyayı yakından ilgilendirdiğini belirtti.

Mecitözü’nde 10 yıldır hizmet üretilemediğini savunan Kabakçı, ilçenin bundan dolayı her alanda etkilendiğini dile getirdi.

Mecitözü’nde belediyecilik dendiğinde bir römork kum ve 2 torba çimentonun akla geldiğini dile getiren Kabakçı, “Bizim belediyecilik anlayışımızda doğalgaz var. Toplu konutlar var. Yeni yaşam alanları var. Dev altyapı yatırımları var. Bu seçimler ilçenin son şansı. Mecitözü yoğun bakımda. Bize yetkiyi verin önce ilçeyi yoğun bakımdan çıkarıp ayağa kaldıralım sonrada şahlandıralım” dedi.


AK Partili bir belediye ile Mecitözü’nde değişimin başlayacağını anlatan Kabakçı, “Belediyeyi kazandığımızda ilçeye bir mezbane kazandıracağız. Gençlerimiz futbol maçı yapmak için Çorum’a gitmeyecek. TOKİ sözü veriyoruz. İlçe terminali modern bir görünüme kavuşacak. Mecitözü’nde sulu tarıma geçeceğiz. Vatandaşlarımızın gelirleri artacak. Alt yapı eksikleri en kısa sürede çözüme kavuşturulacak. Mecitözü’nün tamamını kucaklayacağız. Hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm mahallelerimize eşit ve adil bir şekilde hizmeti götüreceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, 17 Aralık süreci ile gelişen ve büyüyen Türkiye’nin önünü kesmeye çalışıldığını söyledi.

Bu seçimin sadece AK Parti’nin seçimi olmadığının altını çizen Ceylan, “Bu seçim ideolojilerin seçimi değil. Bu seçimde ya Türkiye eski karanlık günlere dönecek yada yeni bir Türkiye’nin kapısı aralanacak. Bu seçim partiler üstü bir seçim. Ülkedeki huzur ortamından rahatsız olanlar var. Sloganlarla milliyetçilik olmaz. Bir yıldır şehit cenazesi gelmiyor. Bu ülkede analar ağlamıyor, esas milliyetçilik budur. 30 Mart'ta bunlara en güzel cevabı vereceğiz. Yeni Türkiye’nin inşasının önüne geçmeye çalışanlar operasyonlar düzenliyorlar. Birileri Türkiye ile uğraşıyor. Sadece bu ülke ile değil, bu millet ilede uraşıyorlar. Bu ülkede huzur ve istikrar ortamı bozulursa 12 yıldaki tüm kazanımlarımızı 1.5 yılda kaybederiz. Önce Yüce Allah’ın takdiri sonra milletin desteğiyle iktidar olduk. Çorum’a hangi hizmet geldiyse hepsinden her renk yararlandı. Kimseyi ayırt etmedik. Hastanede daha önce sıra beklerken kalp krizi geçiren yaşlılar düşüp bayılan yaşlılarımız vardı. Çocuklarımız emanet kitaplarla eğitim görürdü. İnsanlar hastanede muayene olmak için emanet yeşil kartlarıyla sağlık kuruluşlarına giderdi. Artık bunlar geride kaldı” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA