Dodurga’da Kadınlar Günü Kutlandı

AK Parti Çorum Dodurga Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Dodurga ilçesinde bir program düzenlendi.

Dodurga’da Kadınlar Günü Kutlandı

Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Dodurga Belediye Başkanı Bekir Kılıç, AK Parti Dodurga İlçe Başkanı Abdulah Uysal, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün, Dodurga İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Ahcı ve kadınlar katıldı.

AK Parti Dodurga İlçe Başkanı Abdullah Uysal, sadece bir gün değil tüm günlerin kadınlar günü olduğunu belirterek, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

AK Parti Çorum Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün ise, “Böyle bir davanın bir neferi olduğum için Allah’ıma binlerce kez şükür ediyorum. Biz öyle bir liderim arkasında yürüyoruz ki gecesi dua, gündüzü hizmet. Aklında tek bir şey var, oda mazlumların bu memlekette zafer kazanmasını sağlamak” diye konuştu.

Dodurga Belediye Başkanı Bekir Kılıç ise göreve geldikleri günden itibaren Dodurga da bu güne kadar yapılmadık hizmetlere imza attıklarını dile getirerek, “İlçemizde yaptığımız işlerin bir çoğunda ilklere imza attık. Siz ablalarımızın, bacılarımızın, kardeşlerimizin kadınlar gününü kutluyorum. Sadece 8 Mart değil, her gün sizin gününüz. Sizler iyi ki varsınız. İlçemizde yeni yapılacak işleri sizlerin elleri ile şekillendirmek çalışmalarımızın değerini kat kat artıracaktır” diye konuştu.

Başkan Kılıç’ın konuşmasının ardından ilçenin girişimci iş kadını Sema Karayaka’ya plaket verilirken, programa katılan tüm kadınlara da Belediye Başkanı Bekir Kılıç tarafından karanfil dağıtıldı.
Kaynak: İHA