Ağın'da Okul Tadilatı

Elazığ'ın Ağın ilçesinde bulunan İbrahim Uçkunkaya Çok Programlı Lisesi, Kaymakamlık ve hayırseverler tarafından yenilendi.

Kaymakam Levent Yetgin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1992 yılında yapılan, ilçenin tek lisesi İbrahim Uçkunkaya Lisesinin zaman içerisinde yıprandığını ve tadilat ihtiyacı doğduğunu dile getirdi.
Onarım giderlerinin büyük çoğunluğunun hayırsever vatandaşlar tarafından karşılandığını belirten Yetgin, şunları kaydetti:
"Okulumuzun iç ve dış boyasını yaptık. Elektrik ve kalorifer tesisatını, öğretmenler odasını yeniledik. Engelli rampası yaptırdık. Sınıfların kapılarını değiştirip, memur odalarını yeniden düzenledik. Okul kapısını elektronik hale getirdik. Okula ve pansiyon binasına güvenlik kamerası sistemi taktırdık. Okulun zil sistemini de değiştirdik ve elektronik cihaz sistemiyle öğrenci giriş çıkışlarının müzikli düzenle yapılmasını sağladık."
Okul pansiyonunu da bakım ve onarımdan geçirdiklerini ifade eden Yetgin, tadilat çalışmalarının ardından okulun daha modern bir yapıya kavuştuğunu belirtti.

Yetgin, tadilat çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Kaynak: AA