Başkan Gökçek’ten Altındağ’da Açılış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bazılarının Türkiye'nin kalkınmasına tahammülleri olmadığını söyledi.


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti Altındağ Seçim Bürosu’nun açılışını AK Parti Altındağ Belediye Başkanı ve adayı Veysel Tiryaki ile birlikte yaptı.
“Altındağ’ımızın kendisi de, coşkusu da bir başka” sözleriyle başladığı konuşmasında ülkede yaşanan son gelişmelere ilişkin açıklamalar yapan Başkan Gökçek, 10 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye’nin nereden nereye geldiğine dikkat çekerek, “Türkiye’nin kalkınmasına tahammülleri yok” sözleriyle AK Parti İktidarı ile yaşanan gelişmeleri anlattı.

AK Parti iktidara geldikten sonra 17 bin km otoyol yapıldığını söyleyerek hizmetleri anlatmaya başlayan Başkan Gökçek, “ AK Parti İktidarında 232 tane baraj yaptı, bu ayda 2 tane baraj demek. 550 bin toplu konut yaptı” dedi.

Vatandaşlara eskiden bizim yaptığımız silahımız mı vardı sorusunu yönelten Başkan Gökçek, bu soruyu “Şimdi tankımızı, uçağımızı, füzelerimizi biz kendimiz yapıyoruz” diyerek yanıtladı.

Sevgi gösterileri arasında coşkulu kalabalığa seçim otobüsünün üzerinden seslenişini sürdüren Başkan Gökçek geçmişteki yoklukları ve sıkıntıları hatırlatarak, “Daha önce koalisyonlar vardı hatırlıyor musunuz? O dönemde ülkemizde deprem oldu. Deprem için yurt dışından 500 milyon dolar yardım geldi. Ayrıca vatandaştan para toplandı. Bu parayla maaşları ödediler. Çünkü devletin kasasında para yoktu. Ülkemiz nereden nereye geldik şimdi. Recep Tayyip Erdoğan iktidarı sadece ve sadece fakir fukaraya 10 yıl içerisinde sosyal proje olarak 107 katrilyon lira dağıttı” sözleriyle ülkemizde yaşanan gelişmelere örnekler sundu.

17 ARALIK’TA BAŞLATILAN OPERASYON DİKKAT ÇEKİCİ
Son 17 Aralık operasyonu ile hükümete yakın bir çok işadamı ve kişiye “hırsız” damgası vurulmak istendiğini belirten Başkan Gökçek, özellikle seçim öncesi dönemin beklendiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:
“Bunu anlamak mümkün değil. Ama ne yaptılar? Algı yönetimi yaptılar. Getirip bir ayakkabı kutusu koydular, içinde 4.5 milyon dolar olduğunu söylediler. O ‘neoconların’, önceden insanlara algı yönetimi yapmak için zihnini bir yere endekslemek için yaptığı bir oyun. Kutu deyince yolsuzluk, kutu deyince Recep Tayyip Erdoğan, kutu deyince AK Parti, yani biz akla gelmeye başladık. Ama esas soygun ne? Biliyor musunuz? cambaz vardır, panayırlarda gezer. Aniden düşüyormuş gibi yapınca ‘cambaza bak düşüyor’ diye bağıran cepçiler, ceplerden paraları çeker. Şimdi cambaza bakın yerini kutuya bakın aldı.”
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın borsada 46.5 milyar dolarlık kayıp yaşandığı sözlerini anımsatarak konuşmasına devam eden Başkan Gökçek, “Cambaza bak, kutuya bak” derken, devletin cebinden katrilyonlarca lira para çıktığını vurguladı. Bu kaybın elektrik, doğalgaz, mazot fiyatlarına yansıyacağına da dikkat çeken Başkan Gökçek, yükselen faizlerle sanayicinin tüccarın zor durumda kalacağının altını çizdi.

ALTINDAĞ’DAN AK PARTİYE YÜZDE 80 OY BEKLİYORUM
AK Parti’nin bu sorunların üstesinden geleceğine inandığını belirten Başkan Gökçek, çarpıcı açıklamalarını şöyle sürdürdü:
“Bu seçimler yerel seçim olmaktan çıktı, genel seçim hüviyetine büründü.Türkiye’ye bu baronlar ve neoconlar hükmetmek kaydıyla siyasi partileri de yeniden dizayn etmeye karar verdiler. Öncelikle Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’yi götürmeye karar verdiler. Bu nedenle bu seçimlerde artık mutlaka AK Partiye yüzde 50’nin üzerinde oy vererek cevap verilmesi gerekiyor. Siz Altındağlıları yeri tabi ki başka sizin desteğiniz yüzde 80 olacak ki AK Parti’nin oy oranı Türkiye’de yüzde 50’yi geçsin. Sizlerden hem AK Parti için, hem Türkiye’miz için yüzde 80 destek bekliyorum.”
Daha sonra Başkan Gökçek İl Başkanı Murat Alpaslan, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile birlikte Doğantape Mahallesi’ndeki AK Parti Altındağ seçim merkezinin açılışını gerçekleştirdi

Kaynak: İHA