Eski Ekonomi Bakanı Çağlayan, Nikah Şahidi Oldu

Eski Ekonomi Bakanı ve AK Parti İçel Milletvekili Zafer Çağlayan, İçel İl Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Çoban ile Esma Arga'nın nikah şahidi oldu. Çağlayan, genç çifte 5 çocuk tavsiyesinde bulundu.

Merkez Akdeniz ilçesinde bulunan Alyans Düğün Salonu'ndaki düğüne, Çağlayan'ın yanı sıra AK Parti İçel Milletvekilleri Nebi Bozkurt, Ahmet Tevfik Uzun ile Ak Parti İl Başkanı Mekin Merter Salt, Ak Parti İçel Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever, İçel ESOB Başkanı Talat Dinçer ve çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftin nikah şahitliğini, Çağlayan, Salt ve Sever yaptı.
Gelin ve damadın imzalarının ardından nikah memuru, evlilik cüzdanını genç çifte vermesi için Çağlayan'a verdi. Çağlayan, cüzdanı genç çifte vermeden önce yaptığı konuşmada, düğünde bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Türkiye'nin en fazla birlik ve beraberliğe bugünlerde ihtiyaç duyduğunu ifade eden Çağlayan, şunları kaydetti:
"Sizlerden istediğimiz, ülkemizin birlik beraberliğini bozmak isteyenlere karşı bir cevap olması hasebiyle ülkesine, milletine, imanına ve inancına bağlı evlatlar vermenizdir. Sayın Başbakanımız eskiden 3 çocuk diyordu. Şimdi gördük ki, ülkemizin birbirine bağlı, birbirinden kıymetli, ülkemiz için canla başla çalışacak daha geniş bir nüfusa ihtiyacı var. Bundan dolayı 5 hayırlı evlat vermenizi temenni ediyorum. Sizleri tebrik ediyorum."
Evlilik cüzdanını, ona en iyi sahip olacağına ve koruyacağına inandığını belirttiği gelin Esma'ya vereceğini ifade eden Çağlayan, "Nikah kıyılırken bazı gençlerimiz 'ayağına bas, ayağına bas' dediler. Sizlere tavsiyemiz, birbirinizin ne ayağına ne de damarına basın" dedi.

Çağlayan, nikah defterini gelin Esma Arga'ya verdi. Çağlayan, genç çifte düğün takısı olarak tam altın taktı.

Kaynak: AA