Bbp, Kastamonu’da Belediye Başkan Adayını Tanıttı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kastamonu İl Teşkilatı, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkan Adayını tanıttı.

Bbp, Kastamonu’da Belediye Başkan Adayını Tanıttı
BBP Kastamonu İl Başkanı Semih Ayvatoğlu, belediye başkan adayı olarak Erdoğan Abasıyanık’ı aday gösterdi.
Bir restoranda düzenlenen aday tanıtım törenine BBP İl Başkanı Semih Ayvatoğlu, BBP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Erdoğan Abasıyanık, BBP Doğanyurt Belediye Başkan adayı Hakkı Çolak ile BBP Ağlı Belediye Başkan adayı Süleyman Yörür’ün yanı sıra partililer katıldı.

Son günlerde yaşanan gelişmelere atıfta bulunarak siyasetin temiz bir yüzü olmak için bu yola çıktıklarını açıklayan BBP Kastamonu İl Başkanı Semih Ayvatoğlu, “Kastamonu il başkanlığının kuruluşu iki aya dayanmaktadır. İki ayda büyük adımlar attık. Kastamonu’da da Büyük Birlik Partisi’nin bayrağını çekeceğiz. Siyasetin temiz bir yüzü olacağız. Adaylarımız Kastamonu’da ve ilçelerinde temiz bir siyaset için, topluma hizmet için görev yapacak. Kastamonu, Büyük Birlik Partisi belediyeciliğinde şeffaflığı görecek ve gereken hizmetleri layıkıyla alacak. Allah nasip ederse İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi’nde isimlerimiz belirlenmiştir” dedi.

BBP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Erdoğan Abasıyanık ise, siyasetin farklılık gerektirdiğini ve bu farklılığı BBP’de bulduğunu belirterek, “Kastamonu ve siyaset farklılık gerektiriyordu. Bu farklılığı kendimde ve Büyük Birlik Partisi’nde gördüm ve Büyük Birlik Partisi’nin Kastamonu Belediye Başkan adayı olarak gururluyum. Artık zaman fedakarlık değil feda olma zamanı bilinci ile dava arkadaşlarımızla yolumuza devam edeceğiz. Zaman her şeyi gösterecek” diye konuştu.

Konuşmaların ardından İl Başkanı Ayvatoğlu, adaylarını tanıttı. Ayvatoğlu, Kastamonu’da İlkim Yapı Denetim Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Abasıyanık’ı merkez ilçeden aday gösterdiklerini belirterek, “Ayrıca Doğanyurt’ta Hakkı Çolak, Ağlı’da Süleyman Yörür, Merkez İl Genel Meclisi Adayları Selim Ayvadoğlu ile Elif Zehra Aydar ve Ağlı’da ise Önvay Ersoy ve Mehmet Yalçın adayımızdır” dedi.

Kaynak: İHA