Bahçeşehir Koleji Öğrencilerinin Başarısı

İskenderun Bahçeşehir Koleji 8. sınıf öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 28-29 Kasım 2013 tarihlerinde yaptığı TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) sınavlarında başarı elde etti.

Bahçeşehir Koleji Öğrencilerinin Başarısı

Geçtiğimiz yıllarda SBS adıyla bilinen sınavların yerine yeni bir sistem olarak uygulamaya konulan TEOG sınavlarının ilkinde, Can Erdoğan ve Kudret Sıla Tatlı adlı öğrenciler tüm soruları doğru yanıtlayarak tam puan almaya hak kazanırken, İskenderun'da henüz ilk eğitim dönemini tamamlamış olan okullarına gurur yaşattı.

Bahçeşehir Koleji Müdürü Sefai Server Dik, yaptığı açıklamada, "Hem tüm soruları doğru yapan iki öğrencimizi hem de üstün başarı göstermiş olan diğer tüm öğrencilerimizi gönülden kutluyorum. Dönem başından beri her hafta Türkiye genelinde yaptığımız TEOG sınavlarında zaten Bahçeşehir Kolejleri arasında başarımızı kanıtladık. Bu ilk yılımızda öğrencilerimizin kazandığı başarılar bizim için özellikle çok anlamlı. Hepsi birbirinden değerli olan öğrencilerimizi, dönem boyunca, dersaneye gitmelerine ve özel ders almalarına gerek kalmayacak şekilde, öğretmenlerinin özverili çalışmalarıyla gerek ders saatlerinde sınıfları bölerek uyguladığımız performansa dayalı etütlerle gerekse ders saatleri dışındaki etütlerimizle bu sınav maratonuna hazırladık. Sosyal aktivitelerle de motivasyonlarını en üst düzeyde tutmaya özen gösterdik. Öğrencilerimizi bir kez daha kutluyor, bizlere duydukları güveni boşa çıkarmamış olmanın gönül rahatlığıyla, ailelerine de teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA