Seferihisar'da Nişancı'dan Bomba Transfer

Seferihisar'da AK Parti'den belediye başkanlığına aday gösterilen Hamit Nişancı, en güçlü rakibi CHP'den transfer yaparak güç kazandı.

Seferihisar'da Nişancı'dan Bomba Transfer
CHP'li meclis üyesi Güler Boler, ani bir kararla partisinden istifa ederek AK Parti saflarına katıldı.

Boler, ''İnandıklarımı savunurken yalnız bırakıldım'' dedi.

AK Parti İzmir'in Seferihisar İlçesi'nde CHP'den transferle tüm dikkatleri üzerine çekti. Belediye Başkan adayı olarak Hamit Nişancı'nın açıklanmasının ardından CHP meclis üyesi ve CHP'nin güçlü isimlerinden Güler Boler'i de saflarına kattı

AK Parti İlçe Binası'nda yoğun bir katılımla gerçekleşen törende Belediye Başkan adayı Hamit Nişancı ile buluşan Boler AK Parti rozeti taktı. Boler yaptığı konuşmada, ''Şimdiye kadar hep inandıklarım uğruna mücadele ettim Bu ilçede yaşayan gençlerin geleceğini düşünmekten olara iş imkanları sağlayarak geleceklerini kurmalarına yardımcı olmak adına çalıştım. İnandıklarımızı savunurken yalnız bırakıldığım zamanlar oldu. Çabam ilçemizin geleceğinin ipotek altına alınmasını engellemeye çalışmaktı. Bu dönemde bana sahip çıktığınız, kucak açtığınız için teşekkür ederim. Siyasi partilerin mücadele alanı olmaktan çıkan Seferihisar'ın geleceğinin sözkonusu olduğu bu dönemde elimden geleni yapacağım. Gücünüze güç katmaya geldim" dedi.

Güler Boler'in şu anki Belediye Başkanı Tunç Soyer ile belediyeye ait arazilerin satışı sırasında sorun yaşadığı ve encümenden karar çıkmasına karşı "Hayır" oyu kullandığı biliniyor.
Kaynak: İHA