Esgin’den Çamlıca’da Coşkulu Açılış

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin’in Çamlıca Mahallesi’ndeki seçim ofisi coşkulu bir kalabalıkla açıldı.

Esgin’den Çamlıca’da Coşkulu Açılış

Nilüfer’deki merkez seçim ofisi açılışını binlerce kişiyle birlikte açan AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin, Çamlıca Mahallesi’nde ikinci seçim ofisini açtı. Esgin, “Nilüfer’de yarınımız bugünden daha güzel olacak. Nilüfer’de hizmet belediyeciliğinin en güzel eserlerini sergileyeceğiz” dedi.

Seçim ofisi açılışında konuşan Dr. Mustafa Esgin, “Nilüfer’de hizmet dönüşümünü sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz. İlçemizdeki 64 mahallemizin ihtiyacı olan lokal meselelerin hepsini tespit ettik. Nilüfer’in acil ihtiyacı olan tematik parkları hayata geçirecek, yeşil alanları betonlaştırmayacağız. Her mahallemizde yaşanan kentsel meseleleri asgariye indirecek, çevre ve otopark sıkıntısını çözeceğiz. Bursa’nın gelecek yüzü Nilüfer’de işlerin iyi gitmesi lazım. Nilüfer’de her mahalleye eşit ve adaletli hizmet anlayışımızla hareket edeceğiz. Nilüfer’i artık hizmetle buluşturacağız” diye konuştu.

Açılışa katılan AK Parti 23. dönem Milletvekili Ali Kul da, yaptığı konuşmada, “Nilüfer’i Dr. Mustafa Esgin’e emanet edin” dedi.

Ak Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız ise, “Nilüferliler kısa zamanda adayımız Dr. Mustafa Esgin’i bağrına bastı. Dr. Mustafa Esgin Nilüfer’e iyi gelecek” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA