Ak Parti’nin Akören ve Güneysınır’da Seçim Çalışmaları

AK Parti Akören ve Güneysınır İlçe Belediye Başkan Adayları, seçim bölgelerindeki çalışmalarını sürdürüyor.

Ak Parti’nin Akören ve Güneysınır’da Seçim Çalışmaları

Seçim çalışmalarına İl Genel Meclis Başkanı Ali Selvi, AK Parti Akören İlçe Belediye Başkan Adayı Muzaffer Tulukcu, İl Genel Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve partililer katıldı.

Partililerle bir araya gelen İl Genel Meclis Başkanı Ali Selvi, kritik günlerden geçtiklerini belirterek, “Onun için bu seçimleri artık sadece yerel seçim gibi düşünmemiz lazım. Adeta keskin bir virajı döneceğiz. Başbakanımızın söylediği gibi ‘seçimlerin anası’ olan bir seçime inşallah gidiyoruz” dedi.

Konya ve Akören olarak birçok seçimden yüzlerinin akıyla çıktıklarını kaydeden Selvi, bu seçimden de yüzlerinin akıyla çıkacaklarını söyledi.

Bu seçimlerin Akören için daha farklı bir anlamı olacağını da vurgulayan Selvi, “Çünkü Akören bizim kadim güzel bir ilçemizdir. Ama Akören’de kültür merkezi ve spor salonu gibi eksiklerimiz var. Bir ilçe deyince evvela ilçeyi ilçe yapan bunlar çok önemli. Bu çalışmalara başladık. Akören’de bu tür hizmetlerimiz var. Biz burada bir Organik Lojistik Merkezi planladık. Bu konuda burası bir organik tarım üssü olabilir. Bunun için böyle bir merkezi paketleme, kurutma, soğutma tesislerine ihtiyaç var. Bunun projesini de hazırladık. Bu alt yapı çalışmalarının yanı sıra bölgemize insanımıza gelir getirecek projeler geliştiriyoruz” diye konuştu.

"BİR OYDAN NE OLUR DEMEYECEĞİZ”
Konuşmasında her bir oyun önemine değinen Selvi, “Bir oydan ne olur demeyeceğiz, bu öyle bir seçim. Dolayısıyla siz yoksanız bir eksiğiz herkes etrafında kim varsa kime ulaşıyorsa bunları iyi anlatacak. Akören’imize yeni köylerimize, beldelerimize, mahallelerimize hizmetler gelmesi için oylarımızı vererek bir oyu da telef etmeden inşallah görevimizi yapacağız” şeklinde konuştu.

AK Parti Akören Belediye Başkan Adayı Muzaffer Tulukcu da, “Bu memleketin çocuğu olarak 8 köy 2 kasabasıyla Akören'e hizmet etmeye geldik. Memuriyetten gelen tecrübemle ve memleketimi tanımamla buraya hizmet etmek için gayret edeceğiz. Bizim gayret etmemiz Başbakanımıza ve hükümetimize destek olarak çıkacaktır. Bunun için elbirliğiyle arkadaşlarla birlikte mücadele edeceğiz durmayacağız. Başbakanımızın dediği gibi ‘durmak yok yola devam’” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Ali Selvi, Belediye Başkan Adayı Muzaffer Tulukcu ve partililer daha sonra esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek yaklaşan yerel seçimler için destek istedi. AK Parti heyeti ilçedeki temaslarının ardından Kayasu Beldesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada da bir konuşma yapan Selvi, Yeni Büyükşehir Yasasından bahsetti

GÜNEYSINIR'DA DOSTLUK MESAJI
Seçim çalışları kapsamında Güneysınır ilçesine geçen İl Genel Meclis Başkanı Ali Selvi, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Güneysınır İlçe Koordinatörü Azmi Kartal, AK Parti İlçe Başkanı Hacı Mustafa Arslan, AK Parti Güneysınır Belediye Başkan Adayı İsmail Özcan, İl Meclis Üyeleri ve adaylarıyla birlikte Gürağaç beldesinde seçim çalışmalarını yürüttü. Belde meydanında vatandaşlara seslenen Ali Selvi, yapılacak yatırımlar ve projeler hakkında bilgi verdi. Başbakan ve hükümet aleyhinde çıkan haberlerin asılsız olduğunu ifade eden Selvi, hırsızlık ve yetim hakkı yiyenin yatırım yapamayacağını ifade ederek, bu tür haberlere itibar edilmemesini istedi.
AK Parti Güneysınır Belediye Başkan Adayı İsmail Özcan da, kendisine verilecek her oyun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek olacağını belirterek, belde halkının oylarına talip olduğunu aktardı. Belediye Başkan adaylığının kendisine nasip olduğunu dile getiren Özcan, "Köy köy, ev ev dolaşıp Güneysınır'ımıza hizmet etmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bu seçimlerin ülkemize, ilçemize, memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Hizmet için varız. Durmak yok yola devam diyerek başladık, halen de bu sözümüzde duruyoruz. Her şey Güneysınır'ın birlik ve beraberliği için bu çalışmalarımızı hızlandıracağız. İnşallah seçimleri de en kısa zamanda alacağız" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından AK Parti heyeti, belde esnafını ve vatandaşları ziyareti sırasında MHP ve CHP belediye başkan adaylarıyla karşılaştı. Selamlaşan başkan adayları seçimlerde birbirlerine başarılar diledi. Ardından İl Genel Meclis Başkanı Ali Selvi, AK Parti Güneysınır Belediye Başkan Adayı İsmail Özcan ve partililer, MHP Belediye Başkan Adayı Tahir Bildirici'nin seçim bürosuna geçerek partililerle selamlaştı, ikram edilen çayı içti.
Kaynak: İHA