Dört Bir Taraf - Abdülkadir Selvi: Cemaat suçüstü yakalanmıştır

Dört Bir Taraf'ta tartışılan ses kayıtlarına ilişkin konuşan Gazeteci - Yazar Abdülkadir Selvi, "Bu tam anlamıyla cemaatin ne kadar büyük bir suça bulaştığının ortaya çıkmasıdır. Cemaat suçüstü yakalanmıştır" dedi.

Dört Bir Taraf - Abdülkadir Selvi: Cemaat suçüstü yakalanmıştır
Dört Bir Taraf'ta tartışılan ses kayıtlarına ilişkin konuşan Gazeteci-Yazar Abdülkadir Selvi, 'Bu tam anlamıyla cemaatin ne kadar büyük bir suça bulaştığının ortaya çıkmasıdır. Cemaat suçüstü yakalanmıştır' dedi.

Nazlı Ilıcak, Kadri Gürsel, Abdülkadir Selvi ve Nagehan Alçı'nın gündemi yorumladığı Dört Bir Taraf'ta dün akşam tartışılan ses kayıtları masaya yatırıldı.

Başbakan Erdoğan ile oğlu arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtları için Selvi, 'Programa gelmeden internette gördüm. Sayın Devlet Bahçeli'nin de, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun da konuşmalarını koymuşlar. Devlet Bahçeli Öcalan ile ilgili 'kahramandır' diyor. Yani ses üzerinden montajlamışlar. Diğer taraftan Sayın Kılıçdaroğlu ile ilgili koydukları görüntü twitterda çocukların eğlenecesi haline gelmiş. Eğer bu ülkede kanunsuz bir şekilde 7 bin kişinin dinlediği bir günde bu tartışılması gerekirken Başbakan'ın montaj konuşmaları ortaya çıkarılıyorsa, bence bunların da tartışılması gerekir' ifadelerini kullandı.

Abdülkadir Selvi, 'Bu tam anlamıyla cemaatin ne kadar büyük bir suça bulaştığının ortaya çıkmasıdır ve bu şunu gösterir; cemaat suçüstü yakalanmıştır. O da şudur; dinleme kayıtlarının ortaya çıktığı bir gün, Türkiye'nin bunu tartışacağı bir gün, alelacele Başbakan'ın konuşması servis edilmiştir. Bunun başka şekilde izahı yoktur' şeklinde konuştu.
BEYAZ GAZETE