Belediye Cevizli'de Kilit Taşı Çalışmasına Başladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrasında mahalle olarak ilçeye bağlanacak olan Cevizli beldesinde kilit taşı çalışmasına başladıklarını belirtti.

Belediye Cevizli'de Kilit Taşı Çalışmasına Başladı
Tahmazoğlu, belde halkının talebi olan park ve sosyal tesis yapımı içinde çalışmalar yaptıklarını söyledi.


Seçim çalışmaları kapsamında ilçeye bağlanacak köy ve beldeleri dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden Tahmazoğlu, Cevizli beldesi ziyaretinde yapımına başlanan kilit taşı çalışmasını yerinde inceledi.

Büyükşehir yasası ile 42 köy ve Cevizli beldesinin 30 Mart seçimlerinden sonra Şahinbey’e bağlanacağını ifade eden Tahmazoğlu, şöyle konuştu: “Bu köylerimizde hizmet eksiklikleri var. Bu anlamda Şahinbey Belediyesi olarak 30 Martı beklemeden aldığımız meclis kararı ile mahalle olacak olan köylerimizde kilit taşı çalışmamıza başladık. Cevizli beldemizde 6 bin metrekare kilit taşı eksiği tespit ettik. Hemen çalışmalara başladık. İki gün içerisinde 1200 metrekare kilit taşı döşeyerek halkımızın hizmetine sunduk. İnşallah bir hafta içerisinde 6 bin metrekare kilit taşı döşeyerek, çalışmamızı tamamlayacağız." Cevizli mahallesinde park olmadığını anlatan Tahmazoğlu, şunları söyledi: "Geçen ziyaretimizde çocuklarımız park istedi biz de tespitimizi yaptık. Parkımızı yapıp, oyun grubumuzu ve spor aletlerimizi yerleştireceğiz. Ayrıca Cevizli beldemizde gencimiz çok bu nedenle okulumuzun bahçesine bir de halı saha yaparak, ücretsiz hizmete sunacağız. Cevizli beldemizin bizden sosyal tesis talebi var, bu noktada yer tespit çalışmamızı tamamladıktan sonra yapımını bu yıl içerisinde yaparak, halkımızın hizmetine sunacağız.”
Yıllardır böyle bir hizmet almadıklarını ifade eden Cevizli Beldesi Muhtarı Hasan Gündüz ise, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yapılan çalışmalar göz önünde. Sağolsun Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, daha mahalle olmadan kilit taşı çalışmasını başlattı. Başkanımız beldemize park, spor aletleri ve bir de sosyal tesis yapacak. Belde halkı olarak kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bu dönemde başkanımızı yeniden belediye başkanı olarak görmek istiyoruz.”
Kaynak: İHA