Altındağ ve Mamak Hanım Matinelerine İlgi

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Hanım Matineleri, Başkent’in dört bir yanındaki ilçelerde yaşayan bayanlardan ilgi görüyor.

Altındağ ve Mamak Hanım Matinelerine İlgi

Altındağ ve Mamak’taki etkinliklerde Altındağlı hanımlar, TRT Ankara Radyosu THM sanatçısı Nilgün Kızılcı’nın şarkılarıyla, Mamaklı hanımlar da saz heyeti ve solisti kadın olan Fasl-ı Nisa Grubu’nun seslendirdiği türkü ve oyun havalarıyla coştu. Yoğun programına rağmen Altındağ İremce Düğün Salonu’ndaki etkinliğe kısa bir süre katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, gönlünde Altındağ’ın ayrı bir yeri olduğuna dikkat çekerek, “Her zaman bize destek verdiniz, bir numara yaptınız. Allah hepinizden razı olsun. Sizleri çok seviyoruz. Size hizmet etmek bizlere şeref veriyor” diye konuştu.

Salonu tıklım tıklım dolduran kadınların sevgi gösterileri ve alkışları arasında konuşan Başkan Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek de, gördükleri ilgi ve coşkudan çok etkilendiğini belirterek, “Bu dünyada güzellik, makam her şey geçici. Kalıcı olan arkada hoş bir seda bırakacak işler yapmak” dedi.

Nevin Gökçek, daha sonra sanatçı Nilgün Kızılcı’nın türkülerine eşlik etti, hanım matinesine katılan bayanlarla halay çekti.

Mamak Aina Düğün Salonu’ndaki programda ise Türk Sanat Müziği’nin sevilen parçalarından Eski Dostlar adlı şarkıda Fasl’ı Nisa grubunun solisti Sibel Acar’a eşlik eden Nevin Gökçek, “Hanımların kendilerinin müzik yaptığı, hep bir arada mutlu olarak eğlendiği böyle programları düzenlemek çok güzel. Senede bir de olsa bir arada eğlenelim, kendinize zaman ayırmayı ihmal etmeyin” diye konuştu.

STİL OTOBÜSÜ
Altındağ ve Mamak’ta da diğer ilçelerde olduğu gibi çekilişler yapıldı ve şanslı bayanlar çeşitli hediyeler kazandı. 4’er şanslı bayan, Stil danışmanı Aysu Kaba’nın Stil otobüsüne binerek cilt bakımı, makyaj yaptırma, saçlara fön çektirmenin yanı sıra elbiseler kazandı. Eğlence sonrası yapılan çekilişle bayanlara; elektrikli fırın, kahve makinesi, ütü, borcam, yemek takımı ve saç düzleştirici gibi armağanlar verildi.

Kaynak: İHA