Milletvekili Ağbaba, Doğanyol’u Ziyaret Etti

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya’nın tüm sorunlarını gündeme getirdiğini, Malatya’nın gür sesi olmaya çalıştığını belirterek, “Doğanyol Belediye Başkanlığı'nı kazanırsak, proje ve maddi destek sağlayacak kardeş belediyemiz hazır” dedi.

Milletvekili Ağbaba, Doğanyol’u Ziyaret Etti

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, beraberinde İl Genel Meclis üyeleri Deniz Kayıkçı, Pütürge İlçe Başkanı Hasan Türkeri, Doğanyol İlçe Başkanı Şahin Öz, partinin Doğanyol Belediye Başkan Adayı Abdullah Bayram, parti yöneticileri Yakup Korkmaz ve Orhan Tanataş ile birlikte Doğanyol ilçesine bağlı Burç, Koldere, Damlı,Gümüşsuyu köyleri, Gökçe beldesi ve Doğanyol merkezinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Damlı köyünde yaptığı konuşmada seçimlerin ardında yılda 2 kez Doğanyol’a geldiğini, hem Doğanyol’un hem de Malatya’nın tüm sorunlarını Meclis çatısı altında dile getirmeye çalıştığını belirten Milletvekili Veli Ağbaba, “Malatyalılar bize muhalefet görevi verdi. Bu görevi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz.Doğanyol’un Malatya’nın sorunlarına ilave sorunları var. Sonbaharda Doğanyol’a gelip, sorunlarını ülke gündemine getirdim.Her zaman Malatya’nın gür sesi olmaya çalıştım” şeklinde konuştu.

Ağbaba, “İnşallah yerelde ve genel seçimlerde iktidar olursak çok daha iyi şeyler yaparız. Kendimiz için değil, sizler için çalışıyoruz. Destek verirseniz ,belediyeyi alırsak Doğanyol’a İstanbul’dan bir kardeş belediye bulduk. Kardeş belediyemiz aracılığıyla Doğanyol’a fikir anlamında, proje anlamında, maddi anlamda destek olacağız” dedi.

Gökçe beldesindeki kahvede toplanan kalabalığa da seslenen Ağbaba, “Elektriğin nasıl bir dert olduğunu, işkence olduğunu, okul sorununuzu, öğretmen sorununuzu, hastanenizin olmadığını haykırıyorum. Benim görevim bu. Benim anlatacak başka bir şeyim yok. Savunacağım yer Malatya" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA