Bölgenin İlk Spa Merkezi Muş’ta Açıldı

Muş’ta, SPA merkezi, masaj salonu, sauna, düğün salonu ve çok sayıda işyerinin yer aldığı Muş Yaşam Merkezi’nin açılışı törenle yapıldı.

Bölgenin İlk Spa Merkezi Muş’ta Açıldı

PTT Caddesi üzerinde yapılan merkezin açılışına Vali Vekili Haluk Çakmak, Belediye Başkanı Necmettin Dede, Vali Yardımcısı Fatih Demir, İl Müftüsü Recep Uzun, kamu kurum amirleriyle çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Vali Vekili Haluk Çakmak, illerin kalkınmaları için büyük yatırımların olması gerektiğini söyledi.

Açılışı yapılan tesisin diğer yatırımlara örnek olması gerektiğini ifade eden Haluk Çakmak; “Burada çok cesur bir yatırım yapılmış. Çünkü Muş’ta bunun hiçbir örneği yok. Dolayısıyla da kar ve zarar analizi yeterince yapılamadan böyle bir yatırım yapılmış. Bu riski alan, böyle bir yatırımı Muş’a getiren bu cesur yatırımcılarımızı tebrik ediyorum. İnşallah bu yatırım burada ilk olur ama tek olmaz. Yeni tesislerin ve yatırımların gelmesini bekliyoruz. Bu tür yatırımlarla Muş’un gelişiminin hızlı bir şekilde olmasını diliyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Necmettin Dede ise, Muş’un kabuğunu kırmaya başladığını belirterek; “Muş zaten büyümeye başladı ve yakın köylerimiz de belediye hudutları içerisine alınırsa 100 bini aşan bir il olacağız. Böyle büyükşehirlere de büyük yatırımlar gerekir. Bu yatırımı yapan arkadaşları kutluyorum. Bu bir yürek ve cesaret işidir. Bu yatırımcılarımız memleketini seviyor. Allah yardımcıları olsun. Umarım hemşehrilerimiz de bu tesise sahip çıkar” diye konuştu.

Muş Yaşam Merkezi işletme sahibi İsmail Yılmaz da, 8 milyon TL harcama yaptıklarını ifade etti.

Tesisten sadece erkeklerin faydalanabileceğini belirten Yılmaz; “Buraya 8 milyon TL dolayında harcama yaptık. Burada spor salonu, SPA merkezi- sauna salonu, masaj salonu, düğün salonu, kafeterya gibi hizmetlerimiz var. Bu tesisimiz şimdilik erkeklere hitap ediyor. İleriki dönemlerde kadınlara da hizmet vermeyi düşünüyoruz. Tesisimizde aynı anda 130 dolayında vatandaşımız faydalanabilir. Burada ayrıca abone sistemimiz olacak” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından tesisin açılışı yapıldı. Vali Vekili Haluk Çakmak ile davetleriler yapılan açılışın ardından tesisi gezerek işletme sahibinden bilgi aldı.
Kaynak: İHA