Sigara Hırsızları Yakalandı

Tercan ilçesinde üç ayrı işyerinden 18 bin 400 TL’lik sigara hırsızlığı yapan 3 kişi polisin sıkı takibi sonucu yakalandı.

Şahıslardan ikisi emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
Tercan ilçe merkezinde 25 Ocak ve 05 Şubat 2014 tarihleri arasında üç ayrı iş yerinde meydana gelen ve toplam 2 bin 400 TL ile 16 bin 000 TL değerinde sigara hırsızlığı olayı ile ilgili başlatılan soruşturma da hırsızlık olayının meydana geldiği market ve çevre iş yerlerindeki güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesinin ardından hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların Erzurum’da kiraladığı otomobile ulaşıldı. Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile irtibata geçilmesiyle birlikte olayla ilgisi olduğu tespit edilen üç kişi gözaltına alındı.

Ayrıca, şahıslardan birisinin 3 Şubat 2014 günü Gümüşhane’nin Kürtün ilçesi jandarma sorumluluk bölgesinde meydana gelen hırsızlık olayını gerçekleştirenlerden olduğu tespit edilirken şüphelilerden M.F.Y. ve A.A. isimli şahıslar çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. K.A. isimli şahıs ise savcılık tarafından alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Kaynak: İHA