Gmka’ya Başvurular Cuma Günü Bitiyor

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA)'nın 2014 yılı için çıktığı mali destek programlarına başvuru süresinin bu cuma biteceği bildirildi.

Gmka’ya Başvurular Cuma Günü Bitiyor

GMKA'dan yapılan açıklamada, Kalkınma Ajansının 2014 yılı için çıktığı 14 milyon 200 bin TL bütçeli mali destek programlarının başvuruları için sona gelindiği kaydedildi. Balıkesir ve Çanakkale illerinde faaliyet gösteren KOBİ ve kar amacı gütmeyen kuruluşların başvurduğu programların başvurularının Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden yapılması için verilen süre 21 Şubat Cuma günü saat 20.00’de tamamlanıyor. Programlara başvuranların bu tarih ve saatten önce tüm bilgi girişlerini ve gerekli evraklarını sisteme girip KAYS’taki ”Başvuru Tamamla” menüsündeki kontrolleri tamamlayarak bu menüdeki “Başvuru Tamamla” tuşuna basmaları gerekiyor. Bu işlemi tamamlanan projeler için KAYS tarafından üretilen ve yetkili kişilerce her sayfası imzalanan proje başvuru dokümanlarının, destekleyici belgeler ile birlikte kapalı arşiv klasörü içinde Ajansın Balıkesir Merkez Ofisi ya da Çanakkale Yatırım Destek Ofisi’ne 28 Şubat Cuma günü saat 17.00’ye kadar ulaştırılması gerekiyor.

KAYS’A GİRİLMEYEN BAŞVURULAR GEÇERLİ DEĞİL
GMKA'nın açıklamasında, 21 Şubat 2014 tarihinde belirtilen saate kadar KAYS üzerinden girişleri tamamlanmayan başvuru dosyalarının Ajans tarafından kabul edilemeyeceği hatırlatıldı. Ayrıca 28 Şubat 2014 tarihinde belirtilen saate kadar Ajansa iletilmeyen başvuru dosyaları, KAYS girişleri tamamlanmış olsa dahi Ajans tarafından kabul edilmeyecek.

Bu arada, değerlendirme süreci ise 3 Mart’ta başlıyor. Ajansa yapılan başvuruların ardından değerlendirme sürecinin 3 Mart tarihinde ön inceleme yapılacağı, sürecin sonunda başarılı projelerin ilanının 30 Mayıs tarihinde yapılmasının beklendiği kaydedildi.
Kaynak: İHA