Bozbey Taksi Duraklarında

Nilüfer Belediye Başkanı ve adayı Mustafa Bozbey, taksi duraklarını ziyaret ederek, taleplere kulak verdi.

Bozbey Taksi Duraklarında

Başkan Bozbey, seçim çalışmalarına devam ediyor. Bozbey’in ilk durağı Konak Mahallesi Beşevler Taksi Durağı oldu. Bozbey’e Bursa Şöforler Odası Federasyonu Başkanı Hasan Topçu da eşlik etti. Beşevler durağında taksici esnafı tarafından ilgiyle karşılanan Bozbey, Nilüfer’deki tek tip taksi durağı projesinin zamanla tüm ilçeye yayılacağını belirtti.

Taksici esnafının işinin kolay olmadığını kaydeden Bozbey, müşteriye en kaliteli hizmeti vermenin mutlaka geriye olumlu döneceğini belirtti.

Nilüfer’deki tüm taksi duraklarının yenilenmesinin ardından daha koordineli ve iletişim içerisinde çalışılması için bir merkez ofis oluşturulacağını söyleyen Bozbey, ayrıca her mahalledeki durak çalışanlarının fotoğraf ve bazı bilgilerinin bulunacağı katalog yapılarak, o bölgedeki vatandaşlara dağıtılabileceğini, böylece taksici ile vatandaşın daha yakından tanışabileceğini dile getirdi.

Ziyaretler daha sonra Kültür ve Çamlıca mahallelerindeki duraklarla devam etti. Ziyaretler sırasında taksi durakları ve Hasan Topçu, desteklerinden dolayı Başkan Mustafa Bozbey’e teşekkür plaketi verdi.
Kaynak: İHA