Albaraka Bursa'ya İki Yeni Şube Daha Açtı

Bu yıl 200 şubeye ulaşma hedefleyen Albaraka, Bursa'da iki yeni şube daha açtı.

Banka açıklamasına göre, İnegöl şube açılışına Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kaymakam Ali Akça; Demirtaş şube açılışına ise Bursa Valisi Münir Karaoğlu katıldı.

Böylece banka, Demirtaş OSB ve İnegöl şubeleriyle Bursa'daki hizmet noktasını 6'ya çıkarmış oldu.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Albaraka Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, bankanın açtığı yeni şubelerle bölgede faaliyet gösteren sanayici ve esnafın bankacılık faaliyetlerinden yerinde hizmet alma olanağına kavuştuğunu belirtti.

Reel ekonominin desteklenmesine öncelik verdiklerini aktaran Yahşi, "Bizler gittiğimiz her yere, Albaraka hizmet anlayışını götürüyoruz. Albaraka olarak kurulduğumuz günde bu yana reel ekonomiyi destekliyor, bölge ekonomisinin gelişimine katkıda bulunuyoruz. Bu amaçla mevcut müşterilerimize daha iyi hizmet vermeyi ve yeni müşterilere ulaşmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
Bursa'da açtıkları şubelerin bölgeye önemli katkılar sağlayacağını vurgulayan Yahşi, yeni şubeleriyle, faizsiz bankacılık prensiplerini ve müşterilerin alışkın olduğu hizmet kalitesini yeni bölgelere yaymayı sürdüreceklerini, bugüne kadar olduğu gibi katılım bankacılığının öncüsü olarak çıtayı yükseltmeye devam edeceklerini dile getirdi.
Kaynak: AA