Chp Seçim Konvoyu Yapacak

CHP Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt, Edirne Belediye Başkan Adayı Recep Gürkan'ı yarın konvoy eşliğinde karşılayacaklarını söyledi.


CHP'nin Edirne Belediye Başkan Adayı Recep Gürkan, yarın 13:00 de Edirne otoban gişelerinde partililer tarafından karşılanacak. CHP Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt, konu ile ilgili yaptığı açıklamada konvoy eşliğinde şehir turu gerçekleştirerek seçim startını vereceklerini dile getirdi.

CHP Edirne Belediye Başkanı Adayı'nın Recep Gürkan olduğunu yineleyen Bozkurt, "2014 yerel seçim sürecinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından Edirne Belediye Başkan Adayı Recep Gürkan olarak kesinleşmiştir. İlimizde Milletvekili olarak görev yapan Recep Gürkan, 30 Mart itibariyle Edirne halkına Belediye Başkanı olarak hizmet etmeye devam edeceğinden hiçbir kuşkumuz yoktur. CHP ilke ve kültürüne yakışan çalışmalar sergileyen ve şehrimiz için birçok projeler üreterek partimizin büyümesine katkı sağlayan ve sağlamaya devam edeceklerinden hiçbir şüphe duymadığımız tüm aday adaylarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Belediye başkan adayımızın belirlenmesinin ardından Belediye ve İl Genel Meclis üyelerimizin, şehrimizin sorunlarını çözebilecek nitelik ve donanımda tüm aday adaylarımızla birlikte oluşturacağız. Ülkemizde hukukun üstünlüğünün yok olduğu, özgürlüklerin sınırlandığı, baskıların arttığı, yolsuzlukların ayyuka çıktığı, çiftçinin yok olduğu, işçinin, memurun, emeklinin yoksulluk sınırının altına itildiği ve ekonominin çöktüğü bir AKP iktidarı ile halkımız yönetilmektedir. Bizlere düşen görev ve sorumluluk Atatürk ilke ve inkılaplarından ayrılmadan, hukukun üstünlüğü ve uygarlık yolunda ilerleyen CHP iktidarını başa geçirmektir. Mustafa Kemal Atatürk’ten gücünü alan Cumhuriyet Halk Partisi her zaman doğruluk ve dürüstlükle çizdiği bu yolda yürümeye devam edecektir.CHP Edirne İl ve İlçe Başkanlığı, Kadın ve Gençlik kollarının tamamı birlik ve beraberlik içinde, yarın Belediye Başkan adayımız Recep Gürkan’ı saat: 13:00 de Edirne otoban gişelerinde karşılayıp ardından konvoy eşliğinde şehir turu gerçekleştirerek seçim startını veriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA