Edremit’te Mhp’nin Kızılkeçili Seçim Bürosu Açıldı

Edremit Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan adayı Tuncay Kılıç ile birlikte Kızılkeçili köyünde, köy halkı ile bir araya geldikten sonra MHP seçim bürosunu hizmete açtı.

Edremit’te Mhp’nin Kızılkeçili Seçim Bürosu Açıldı

Kızılkeçili'de MHP Edremit Belediye Başkan adayı Tuncay Kılıç ve ekibine ilgi dikkat çekti. Köy halkının yoğun katılımıyla gerçekleşen kahvehane deki sohbet toplantısında Kılıç, yine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kılıç, “Ben böyle bir şey görmedim. Güre’nin alt yapısını bile yapamayan bir belediye başkanı var, Edremit’te aday oluyor. Kadıköy bile Güre’den kat kat ileride. Yine Edip Uğur’un himayesinde olan bir aday kardeşimiz var, oda hayatında meclis üyeliği yapmamış, muhtar azlığı yapmamış, muhtarlık yapmamış. Ancak belediye başkanı olmak istiyor. Birde tecrübemizle hizmet aşkı ekibimizle biz varız. Takdiri siz vereceksiniz” dedi.

MHP'nin meclis üyesi aday adayların da katıldıkları sohbette, Kızılkeçili'nin istekleri yanında köy projeleri hakkında da bilgiler verildi.

Başkan Kılıç, "Bizim öyle güzel bir genel başkanımız var ki özü de, sözü de birdir, bunu kimse inkar edemez. Biz gücümüzü önce Allah’tan sonra sizlerden alıyoruz. Biz Edremitliler olarak Kuvayi Milliye’nin kurulduğu bu topraklarda tekrar direniş başlattık. CHP'lisiyle, Ak Partili’siyle ve MHP’liler olarak toplandık. Kuvayi Milliye gibi bir kuruluş yaptık 2014 seçimlerine girerken bir hazırlık yaptık. Bu hazırlığı 30 Mart'ta zaferle sonuçlandırmak istiyoruz. Siz bizim yanımızda mı olmak istiyorsunuz? Bunu buradan görüyorum ki bizimle birliktesiniz. Sizlerden Allah razı olsun. Kızılkeçili köyünden MHP’nin rekor bir oy alacağına inanıyorum. Biz doğulusuyla, batılısıyla, kuzeylisiyle, güneylisiyle hepimiz büyük Türk milletinin unsurlarıyız. Hepimiz bu memleket doğmaktan şeref duyuyoruz. Bu memlekette yaşamaktan şeref duyuyoruz ve şeref duyacağız. Bunu hiç kimse engelleyemeyecek. DYP ile CHP birleşse de, Ak Parti istediğini vaat etse de, gökteki yıldızları da vaat etse de bunların yalanlarına inanmayacağız. Sandığa gideceğiz, önce Allah sonra vicdanımızı ortaya koyarak Milliyetçi Hareket Partisi’ne oyumuzu vereceğiz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Edremit Belediye Başkan adayı Tuncay Kılıç'ın konuşması sonrası vatandaşların ayağa kalkıp dakikalarca alkışlaması ise dikkat çekti. Kahvehaneden çıkışında Kızılkeçili köyüne Edremit Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kızılkeçili'de şube açılışı dualarla gerçekleşti. Açılışta Konuşma yapan MHP İlçe Başkanı Reşat Akıllıoğlu, "Şubemizin açılışı hayırlı uğurlu olsun. Büyük bir özlem oluşmuş köyümüzde, bugün bu hasreti bitiyoruz sizlerle. Allah yar ve yardımcımız olsun" diye konuştu.

Kaynak: İHA