Çorum'da 'Sıra Gecesi' Düzenlendi

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen "Sıra Gecesi" etkinliği yoğun ilgi gördü.

Çorum Devlet Tiyatrosu salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, Şanlıurfalı Kazım Çiriş ve ekibi tarafından söylenen türkülere, salondakiler de eşlik etti.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Şanlıurfa'da mutfak kültürünün vazgeçilmez tatlarından çiğ köfte de yapıldı. Hazırlanan çiğ köfte, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, eşi Hatice Külcü, Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Dodurga Belediye Başkanı Bekir Kılıç'ın da aralarında bulunduğu izleyicilere ikram edildi.
Programın sonunda Kazım Çiriş'e çiçek takdim eden Başkan Külcü, türkü ve şarkıların Türk toplumunun bir değeri olduğunu belirterek, sıra gecelerinin de, bu değerlerin yaşatıldığı önemli bir etkinlik olduğunu söyledi.

Külcü, "Bu değerleri yaşatmak için emek veren, çaba harcayan, bu milletin derdi ile dertlenen herkesin işini Allah kolay kılsın. Biz değerlerimizi yaşatmak için emek sarf edenlere destek vermeyi şiar edindik. Eğer bu milletin derdi ile dertlenebiliyorsak, milletimizin yolunda asfalt, evinde aş olabiliyorsak ne mutlu bize" diye konuştu.

Kaynak: AA