Ak Partili Kalkan'dan 100 Öğrenciye Burs Sözü

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan, Karabağlar'da bulunan bir hemşehri derneğini ziyaret etti.

Ak Partili Kalkan'dan 100 Öğrenciye Burs Sözü
Vatandaşın belediye hakkında yaptığı ağır eleştirileri dinleyen Kalkan, “Kalıcı ve halkın çıkarlarının korunduğu projelerler geliyoruz” dedi.


AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Karabağlar'da sıkılmadık el bırakmama parolasıyla çıktığı başkanlık yarışında ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi. İlçede bulunan bir hemşehri derneğini ziyaret eden Kalkan, vatandaşların belediye hakkında ki ağır eleştirilerini dinledi. Bir vatandaşın semtlerinde bulunan parkın tam 5 kez yıkılıp yeniden yapıldığını ve projelerin hepsinin aynı olduğunu söylemesi üzerine Kalkan, "Bizim belediyecilik anlayışımızda yap boz projeler yok yenilikçi ve uzun ömürlü projelerle geliyoruz. Bizim halkın ortak çıkarlarına dönük projelerimizde halkın kazancı var. Bunun en büyük örneğini de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız Binali Yııldırım'ın bugüne kadar Türkiye için gerçekleştirdiği projelerde görebilirsiniz" dedi.

O PARALAR ÖĞRECİLERE BURS OLACAK
Bir vatandaş ise yaptığı araşatırmaların ardından belediyenin Karbağlar'da sık sık düzenlediği etkinliklerde gelen her sanatçı için en az 150 bin TL harcandığına dikkat çekmesi üzerine Kalkan, "Sanat ve sanatçılar tabi ki bizim baş tacımız. Sanata ve sanatçıya olan saygı ve sevgimiz sonsuz. Bilim ve sanatın olmadığı yerde gelişim olamaz. Ancak Karabağlar gibi bir bölgede halkın işe, aşa ihtiyacı var. Kültür sanat demek yalnızca şarkıcı demek değildir. Buradan söz veriyorum. Karabağalar'da 90 bin öğrenci var. Bu etkinliklere harcanan paraları öğrencilerimiz arasında gelir tespiti yaparak, ihtiyacı olan en az bin öğrencimize burs olarak vereceğiz” diyerek Karabağlar'da yaşayan öğrencilere burs müjdesi verdi.
Kaynak: İHA