Yılmaz Açıklaması

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gölköy-Altınordu yolunun yapımının müteahhit firmadan kaynaklanan sorunlar nedeniyle geciktiğini belirterek, “Mazerete sığınmıyoruz.

Yılmaz Açıklaması
Bu yolun tamamlanması için teminat biziz” dedi.


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gölköy-Gürgentepe-Ulubey Altınordu yolunun bir an önce tamamlanacağını söyledi.

Başkan Yılmaz, müteahhit firmadan kaynaklanan sorunlar nedeniyle yolda gecikmeler yaşandığını belirtti.

Başkan Enver Yılmaz, “Gölköy-Altınordu yolunun yapılması için, sorumluluk bize aittir. Müteahhit firmadan kaynaklanan sorunlar nedeniyle yapımı biraz gecikti. Fakat mazerete sığınmıyoruz. Ve diyoruz ki, bu yol bizim boynumuzun borcu 2015 yılından itibaren yolun tamamlanması için teminat biziz. Hemşehrilerimiz bundan sonra otoyol standartlarında bir yola kavuşacak” diye konuştu.

SÖZLERİMİZİN TEMİNATI HİZMETLERİMİZDİR
“Bizim verdiğimiz sözlerin teminatı yaptığımız hizmetlerdir” diyen Başkan Yılmaz, “Yıllarca havalimanını yapamayacaklar denildi. 2015 yılında açıyoruz. Ordu Çevre Yolu, Karadeniz Sahil Yolu, Ordu Üniversitesi, Karadeniz Akdeniz Yolu, Ordu Botanik Bahçesi, Çambaşı Kayak Tesisi, Ünye Çevre Yolu, Hastaneler ve bunların yanında irili ufaklı bir çok projeye imza attık. Biz; Ne söz verdiysek yerine getiren bir iktidarın temsilcileriyiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA