Sungurlar 7. Bölüm Sungurlar, büyük bir ihanetle karşı karşıya

Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen ve yayınlanan ilk bölümleriyle reytinglerde zirveye yerleşen Sungurlar, 7. bölümüyle 7 Aralık Pazar akşamı Samanyolu ekranlarında olacak.

Sungurlar 7. Bölüm Sungurlar, büyük bir ihanetle karşı karşıya
Sungurlar Dizisi 7. Bölüm özeti:

Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen ve reytinglerde zirveye yerleşen Sungurlar, Cumartesi akşamı 7. bölümüyle izleyicilerle buluşuyor.

Düzenlenecek büyük saldırıyı deşifre edebilecek tek kişi olan Maya ' nın örgütün eline geçmesi Sungurlar ' da paniğe neden olur. Örgüt, Maya ' nın canice bir yöntemle öldürülmesine karar verirken, Serdar, Maya ve Naza ' yı örgütün elinden almak için bir plan hazırlar. Ancak bu sırda Ayasofya saldırısı ile ilgili bir gelişme yaşanır.

Albay, 12 bombacının Türkiye ' ye sızmakta olduğu bilgisine ulaşır ve bombacıların Suriye ' den çıkmadan etkisiz hale getirilmesini ister. Derhal operasyona başlayan Sungurlar, Suriye ' de büyük bir ihanetle karşı karşıya kalır. Sürprizlerle dolu yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Sungurlar, 6 Aralık Cumartesi saat 20.30 ' da Samanyolu TV ' de