Menemen Belediyesi Yeni Hizmet Binası Açıldı

Menemen yeni belediye hizmet binası dokuz ay gibi bir sürede bitirilerek hizmete açıldı.

Menemen Belediyesi Yeni Hizmet Binası Açıldı

Menemen Ticaret Odası (MTO) Başkanı Yılmaz Güral, meclis başkanı Ali Azgın ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Selek, Çoşkun Yıldız, Ersay Özalp, Erkan Çoban ve Önder Zorba, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’i belediyenin yeni hizmet binasındaki makamında ziyaret etti. Ticaret odası gurubunu karşılayan Şahin, heyetin ziyaretine duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“TEK ÇATI ALTINDA TOPLADIK”
Menemen Belediyesi kurulduğundan bu yana eski binalarda hizmet verdiklerini belirten Şahin, “Eski Menemen merkezi buradaydı, şehir zamanla Çanakkale asfaltına kaymış. Bu bölgeyi de canlandırmak istedik. Yıllardır zor şartlar altında hizmet vermeye çalıştık. Birimlerimiz farklı farklı yerlerde hizmet vermeye çalışıyordu. Bütün birimlerimizi bir çatı altında topladık. Açılış yapmadık çalışan arkadaşlarımızla kurban kestik, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızı okuduk, binamız hizmete açtık. Belediye binamızı nasıl yenilediysek eski Menemeni de yenileme çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

“MENEMEN MERKEZİNİ TEKRAR CANLADIRACAK”
MTO Başkanı Yılmaz Güral da “Menemenimize kazandırdığınız hizmet binası ile vatandaşımız artık daha iyi hizmet alacak. Binayı bu bölgede yapmanız eski Menemen merkezini tekrar canlandıracak. Sizleri kutlarım” diye konuştu.

MTO heyeti, ziyaretin ardından binayı gezdi.
Kaynak: İHA