Küçük Gelin 57. Bölüm Melek ve Azad yüzleşir

Türkiye’nin kanayan yarası çocuk gelinlerin zorla evlendirilmesini konu alan dizi Küçük Gelin 57. bölümüyle 14 Aralık Pazar akşamı Samanyolu Tv ekranlarında olacak.

Küçük Gelin 57. Bölüm Melek ve Azad yüzleşir
Küçük Gelin Dizisi 56. Bölümde yaşananlar:

Melek ve Azad yüzleşir... Melek herşeyi anlatmak ister. Azad dinlemek istemez.. Melek durdurur ve gerçekleri açıklamak isterken, Devran ' ın onları dinlediğini görür. Melek donup kalır. Devran belindeki silahı gösterip tehdit eder. Melek, Azad ' a istemediği şeyleri söyler. Azad bir daha yıkılır. Devran, Zehra ve Melek eve döner... Leyla ne olduğunu anlmaya çalışır. Devran ve Melek kavga eder. Leyla onları dinler. Melek, Azad ' ı görmeye gitmiştir.

Melek, Devran ' a Azad ' ın başına bir şey gelirse ondan bileceğini söyler. Gitmekle,Devran ' ı tehdit eder. Devran ' ın eli kolu bağlanır. Devran, Azad ' ı yok etmek için ihbarda bulunur. Azad ' ı uyuşturucu kaçakçısı olarak ihbar eder... Havin,Şiyar ' ın elinden kaçar ve saklanır. Konağa gidip Azad ' a ulaşmaya çalışır... Devran, Havin ' i görür... Kim olduğunu bilmediğini için ilgilenmez...

Azad, Zeynep, Şehmuz heryerde Havin ' i aramaktadır... Melek, Zeynep ' i arar ve Havin ' in onlarda olduğunu söyler. Zeynep, Havin ' i almak için konağa gider. Azad, ismini aklamak için Şamil ' i bulmaya çalışır. Azad, Şamil ' in evine gider,Şamil ' in Harmanlı ' da olduğunu anlar ve ona ulaşmak için karısına numarasını bırakır... Zeynep konağa gelir, Melek üzgündür ve Azad ' a gerçekleri anlatamamıştır... Zeynep bir görüşme ayarlayacağını söyler..