Kiraz Mevsimi'nin albümü çıktı!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Kiraz Mevsimi'nden hayranlarını sevindirecek haber geldi. Yoğun istek üzerine Kiraz Mevsimi'nin soundtrack albümü çıktı.

Kiraz Mevsimi'nin albümü çıktı!
Son zamanların en çok beğenilen gençlik dizisi olan Kiraz Mevsimi, senaryosu ve oyuncuları kadar, dizide yer alan müzikleriylede olodukça beğeni topladı. Dizinini hayranlarından gelen yoğun talepler neticesinde dizinin tüm sevilen müzikleri bir albümde toplandı ve iTunes üzerinden online satışa sunuldu.

Kiraz Mevsimi ile aynı adı taşıyan ve dizinin büyük bir çıkış yakalamasında büyük bir rol oynayan 'Kiraz Mevsimi' şarkısının orjinal halide albüm içinde yer almakta. Aydilge'nin seslendirdiği parçanın iki ayrı versiyonu yapılmış ve albüme eklenmiş. Diğer tüm şarkılar dizi hayranları için özenle seçilip tertiplenmiş. Her soundtrack aslında dizinin bir parçasını anımsatacak şekilde dizayn edilmiş. Albümün yapımcılığını ise DokuzSekiz müzik üstlenmiş durumda. Eğer Kiraz Mevsimi hayranı iseniz bu albim tam size göre. Kiraz Mevsimi soundtrack albümü ile ilgili iTunes üzerindeki bilgiler ise şu şekilde:



Söz ve müziklerini Volkan Akmehmet ve İnanç Şanver'in hazırladığı ve orjinal dizi müziklerinin yer aldığı 'Kiraz Mevsimi Soundtrack' DokuzSekiz müzik yapımcılığında yayında.
Albümde Aydilge'nin seslendirdiği ve büyük beğeni toplayan 'Kiraz Mevsimi' şarkısının orjinalinin yanı sıra, slow versiyonu ve Volkan Akmehmet ile Aydilge'nin düet versiyonu da yer almakta. 

Aras Aydın(Açtım Dünyaya Kollarımı),Özge Gürel (Kahramanımsın) seslendirdikleri şarkılarla albümün konuk sanatçılarının arasında. 'Kahramanımsın' şarkısının sözleri ise dizinin senaristlerinden Aksel Bonfil'e ait.

Yaklaşık 20 yıldır birlikte müzik çalışmalarını sürdüren Volkan Akmehmet ve İnanç Şanver, 6 yıl önce kurdukları Magicpost stüdyolarında Türkiye'nin seçkin dizi ve film yapım şirketleri ve reklam ajansları için dizi ve film müzikleri ve reklam jingleları üretmeye devam etmektedir.

Kiraz Mevsimi'nin albümü 18 şarkıdan oluşuyor:
1 Kiraz Mevsimi (feat. Aydilge) Kiraz Mevsimi (Soundtrack)

2 Açtım Dünyaya Kollarımı (feat. Aras Aydın) Kiraz Mevsimi (Soundtrack)

3 Kiraz Mevsimi (feat. Aydilge) [Slow Versiyon] Kiraz Mevsimi (Soundtrack)

4 Aşk Denen Bu Şey Kiraz Mevsimi (Soundtrack)

5 Kiraz Mevsimi (Slow) Kiraz Mevsimi (Soundtrack)

6 Yüreğin Bir Daha Küçülemez Kiraz Mevsimi (Soundtrack)

7 Aksiyon Macera Kiraz Mevsimi (Soundtrack)

8 İlk Öpücük Kiraz Mevsimi (Soundtrack)

9 Öykü-Üzgün Kiraz Mevsimi (Soundtrack)

10 Kahramanımsın (feat. Özge Gürel) Kiraz Mevsimi (Soundtrack)

11 Öykü-Hayal Volkan Akmehmet & İnanç Şanver

12 Yükselen Dram Volkan Akmehmet & İnanç Şanver

13 Kötü Kız Volkan Akmehmet & İnanç Şanver

14 Hey Yabancı Volkan Akmehmet & İnanç Şanver

15 Yumruklar Konuşsun Volkan Akmehmet & İnanç Şanver

16 Yalancı Mevsim Volkan Akmehmet

17 Mete-Havuz Volkan Akmehmet & İnanç Şanver

18 Öfke Volkan Akmehmet & İnanç Şanver