Antakya Belediye Başkanı Kimyeci'ye Ziyaret

Hatay Valisi Ercan Topaca, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci'yi makamında ziyaret etti.

Vali Topaca, ziyarette yaptığı konuşmada, belediyelerin kentin en önemli kurumlarından biri olduğunu belirtti.

Belediyelerin sosyal görevleri de olan kurumlar olduğunu ifade eden Topaca, ''Antakya gibi şehirlerde tarihi dokuyu koruyarak kentsel dönüşüm yapmak çok önemli. Antakya tarihi ve kültürel açıdan en şanslı ilçe durumunda. Kentin temizliği ve turizmine yönelik faaliyetler konusunda belediyelerimize büyük görevler düşüyor. Antakya Belediyesi'nin bu konuda ciddi gayretleri var. Biz de yetki ve sorumluluklarımız çerçevesinde genel koordinasyon ve denetim konusunda sizlerin yanında olacağız. Sizlerin önünü açacağız ve destek olacağız'' diye konuştu.

Antakya Belediye Başkanı Kimyeci de Vali Topaca'ya kurumsal bilgiler ve 8 aylık dönemde Antakya'da yapılan hizmetlerle ilgili bilgiler verdi.
Kimyeci, afet riski taşıyan bölgelerin kentsel dönüşümü noktasında ciddi çalışmalarının olduğunu, 2015-2019 Stratejik Plan'larını hazırladıklarını ve 175 projeyi bu süreçte hayata geçireceklerini kaydetti.

Ziyaretin sonunda Başkan Kimyeci, Hatay Valisi Topaca'ya kentin yöresel el emeği ürünü olan ipek kravat ve Antakya Belediyesi'nin 2015-2019 Stratejik Plan kitabını hediye etti.
Kaynak: AA