Karadayı son bölümde Mahir Haydar'ı öldürecek mi?

Karadayı bu hafta ekranlara 88. bölümü ile geldi. Karadayı'da sular durulmak bilmezken, Feride ve Mahir'in aşkı büyük bir sınavdan daha geçiyor. Karadayı'nın Belgin ile olan yakınlığı bakalım Feride'yi nasıl etkileyecek? Karadayı son bölümde yaşanacaklara birkaç ipucunu haberimizde bulabilirsiniz.

Karadayı son bölümde Mahir Haydar'ı öldürecek mi?
Karadayı 88. son bölümü izlemek için video bölümüne tıklayabilirsiniz.

KARADAYI 88. Bölüm Kısa Özeti
08 Aralık 2014, Pazartesi 20:00

Karadayı'da son bölüm son sahnede Mahir, Haydar'ı kurtarabilmek adına kardeşi Orhan'ı çok fena hırpalamıştır. Durumu anladığında büyük bir telaş içine giren Karadayı, kardeşini acilen hastaneye götürür. Orhan hemen tedaviye alınır ve bu süre zarfında başından bir süre bile ayrılmaz. Tüm bu zaman içinde Orhan parçaları birleştirerek Karadayı'nın kabadayıların arasına neden girdiğini anlar ve oynadığı oyunu açıklamakla Mahir'i tehtid eder. Acaba Orhan abisini ele verecek midir?

Feride ise Vehbi ve Belgin ile yemek için buluşur. yemek sırasında ikisinin arasında duygusal bir bağ olduğunu anlar. Belgin yemek boyunca Feride'yi kışkırtmak için elinden geleni yapar. Fakat Feride herşeye rağmen bu oyuna gelmemek için ve dik durmak için elinden geleni yapar. Çünkü Mahir'in verdiği söze sonuna kadar güvenmektedir. Kendini kaybetmiş bir durumda yemek yedikleri yerden ayrılan Feride'yi kıskançlığı rahat bırakmamaktadır. Karadayı'yı Belgin'den kıskanan Feride, Belgin'in yemek yedikleri yerde düşürdüğü cüzdanını vermek üzere kuaföre gider. Orada gördükleri karşısında bir kez daha şok olur. Çünkü Mahir ve Belgin orada baş başadır. Bu durum karşısında kıskançlığı iyice artan Feride'yi Mahir bir kez daha ikna edebilecek midir?

İlknur'un yoğun çalışması sonucu gecekondu sahipleri için bir çıkış yolu bulunur. Tüm evler için emsal teşkil edecek bir satış bulunmuştur ve herkesin evi bu fiyattan yapılabilecektir. Tüm bunlar yaşanırken pasajdan saklıca ayrılan Haydar izini kaybettirmiştir. Karadayı, kabadayılarrın onu aradığını bilmektedir. Şimdi Mahir'in onlardan önce Haydar'ı bulması gerekmektedir. Acaba Haydar'ı önce kim bulacaktır?

Hepsi ve çok daha fazlası Karadayı 88. son bölümde bizlerle olacak. Karadayı her hafta pazartesi akşamları Atv ekranlarında...