Ak Parti Yozgat'ta İlçe Kongrelerini Tamamladı

AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, ilçe kongrelerini sorunsuz tamamladıklarını söyledi.

Lekesiz, AK Parti Çayıralan İlçe Başkanı Arif Akpınar'ı ziyaretinde yaptığı konuşmada, AK Parti sayesinde Yozgat ve ilçelerinin hizmete kavuştuğunu belirtti.

Her ilçede yoğun kalabalık ve coşkuyla kongrelerini yaptıklarını anlatan Lekesiz, "İlçe kongrelerimizi tamamladık. 14 ilçenin 14'ünde de birlik ve beraberliğimizi sergiledik. Hem teşkilat üyelerimize, hem dışarıdan bizi izleyen, partimize sempati duyan vatandaşlarımıza hem de bizi siyasi rakiplerimize birlik ve beraberliğimizi net bir şekilde sergiledik. Çayıralan kongremiz, ilçe kongrelerimiz arasında en güzel, en coşkulu ve kusursuz bir organizasyonla örnek bir kongre oldu" diye konuştu.

Lekesiz, AK Parti'nin davasının millete hizmet olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:
"Biz seçimlerde daha başarılı olmak istiyorsak ve yaşadığımız yere daha verimli hizmetler getirmek istiyorsak bunu ancak birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek sağlayabiliriz. Millete hizmet de öyle her babayiğidin kaldırabileceği bir yük değildir. Bunu ancak AK Partililer onurla, şerefle taşır. Bu münasebetle bu yükün altına giren kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.
MHP'de, merkez ilçede bir kongre yaşandı. Delegeler birbirine girdi. Biz AK Parti olarak herhangi bir partinin kongresinde çıkan kavgadan üzülürüz. Keşke biz bu arkadaşları bizim kongrelerimize, Çayıralan kongremize davet etmiş olsaydık. Kongre nasıl olurmuş bir görselerdi. İnşallah diğer partilerde bizim partimiz gibi kongre yaparlar."
Kaynak: AA