Arka Sokaklar için tehlike çanları çalıyor

Kanal D'nin yıllara meydan okuyan dizisi Arka Sokaklar' da sona mı yaklaşılıyor...

Arka Sokaklar için tehlike çanları çalıyor
Kanal D'de 9 sezondur ekrana gelen Arka Sokaklar adlı dizinin yayından kaldırılacağı iyiden iyiye konuşulmaya başlandı. Dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu 10. sezonda final yapacaklarını söylemişti ancak. Görünen o ki Arka Sokaklar 10. sezonu görmeden ekrana veda edecek.

Maliyetin 600 bin lirayı bulması ve reytinglerin özellikle bu sezon düşük olması, dizinin geleceğini belirsizleştirdi. Arka Sokaklar dizisi Yalan Dünya'nın ardından ekranda en fazla kalan yerli polisiye dizi unvanını elinde bulunduruyordu. Küçülme kararı alan Kanal D'nin özellikle AB grubunda seyircisi düşen diziyi bitirme kararı aldığı son zamanlarda iyiden iyiye dillendirilmeye başlandı.

Arka Sokaklar dizisinin başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan Paylaşıyor.

Dizide Gamze Özçelik, Uğur Bektaş, Türker İnanoğlu, Alev Oraloğlu, Çağla Kubat ve Berk Oktay gibi birçok isim geçmişte görev almıştı.

ACUN ILICALI İKİ PROGRAMI YAYINDAN KALDIRDI
TV 8' i satın alarak televizyonculuğa adam atan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, Para Bende ve Akademi isimli programları yayından kaldırdı. İki program da iki hafta yayın akışından çıkarılınca yayından kaldırıldıkları iddiaları güçlendi. Acun Ilıcalı bahbi geçen televizyonu satın aldıktan sonra yapımcılığını kendisinin üstendiği, O Ses Türkiye, Yetenek Sisiziniz ve Survior gibi programları da TV 8'e taşımıştı.