Kaymakamlıktan Moral ve Kaynaşma Yemeği

Osmancık Kaymakamlığı tarafından geniş kapsamlı moral ve kaynaşma yemeği düzenlendi.

Kaymakamlıktan Moral ve Kaynaşma Yemeği

Asya Dinlenme Tesislerinde daire müdür ve amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları, İl genel ve belediye Meclisi üyeleri, mahalle ve köy muhtarlarının katılımı ile moral ve motivasyonunu yüksek tutmak, birlik ve beraberliği pekiştirerek kaynaşma sağlamak amacıyla Osmancık Kaymakamlığı tarafından geniş kapsamlı moral ve kaynaşma yemeği düzenlendi.

Son derece samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen yemeğe Osmancık kaymakamı Sezgin Üçüncü ile birlikte Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ermiş, İlçe Garnizon ve Jandarma Komutanı Üstg. İrfan Kıymaz, Osmancık Askerlik Şube Başkanı Personel Üsteğmen Serhan Tongüç, Osmancık İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, daire müdür ve amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları, İl genel ve belediye Meclisi üyeleri, mahalle ve köy muhtarları ile basın mensupları katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Kaymakam Sezgin Üçüncü, "Kaymakamlığımızca milli birlik ve beraberliği sağlamak adına moral ve kaynaşma yemeği düzenledik. Yemeğe katıldığınız için hepinize sonsuz teşekkür ederim. Aralık Ayına geldik 2014 yılını bitirmek üzereyiz. Osmancık’ta aramıza katılan, görevine yeni başlayan kamu görevlisi, memur arkadaşlarımız, daire müdür ve amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları, İl genel ve belediye Meclisi üyeleri, mahalle ve köy muhtarları olarak birbirimizi görelim, tanışalım ve 2014 yılını iyi ve huzurlu bir şekilde bitirmek birbirimizle tanışmak amacıyla burada toplandık. Muhtarlarımıza da sözümüz vardı. Sözümüzü tuttuk. Özellikle baş muhtarımız Faruk Delibaş’a da buradan geçmiş olsun diyorum. Osmancık’ta huzur dolu sakin bir ortam olduğu için halkımız adına tüm çalışanlara Emniyet ve jandarmaya çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA