Clinart İnternational Hospital Hasta Kabulüne Başladı

Trabzon sağlık merkezi olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor.

Clinart International Hospital, kuruluş aşamasını tamamlayarak Trabzon’un Akçaabat ilçesindeki yerinde hasta kabulüne başladı.


10 bin metrekare kapalı alanı 75 yatak kapasitesili, 16 çocuk yoğun bakım, 10 yetişkin yoğun bakım üniteleri ve 3 ameliyathanesi ile teknolojinin en ilerisiyle hizmet verecek olan Clinart’ın asansörle inilebilen bir otoparkı da bulunuyor. Bölgenin sağlık merkezi olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen Trabzon’da Clinart International Hospital konumu itibari ile birçok çevre ilden gelecek hastalara hizmet verebilecek.

Clinart International Hospital Genel Müdürü Op. Dr. Ahmet Çakır, hastanenin bölgeye büyük bir canlılık getireceğini belirterek, "Hastanemiz de tüm bölgeye hizmet vermeyi hedefliyoruz. Şimdilik Kadın Doğum, Çocuk, Genel Cerrahi, Göğüs, Dahiliye poliklinikleri ve 24 saat acil servis ile hizmete başladık. İlerleyen günlerde Üroloji, Cildiye, K.B.B, Enfeksiyon, Kardiyoloji, Ortopedi polikliniklerini de hizmete açacağız. Ayrıca Atatürk Alanı'nda bulunan Clinart Tüp Bebek Merkezi'ni de buraya taşıyacağız. Clinart International Hospital oluşan seçkin uzman ve akademik kadrosuyla 7 gün 24 saat hizmet verecektir” dedi.

Kaynak: İHA