Kola içirilen bebek hayatını kaybetti

Ceyhan'da kardeşinin kola içirdiği 1,5 aylık bebek hayatını kaybetti. Kola içirilen bebek hayatını kaybetti

Kola içirilen bebek hayatını kaybetti
Adana'nın Ceyhan ilçesinde 3 yaşındaki kardeşinin biberonla kola içirdiği 1.5 aylık bebek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Ceyhan'a bağlı Esentepe Mahallesi'nde dün akşam meydana geldi. İddiaya göre, Veysel-Hamide çiftinin 1,5 ay önce dünyaya gelen Diyap Tankçı'ya 3 yaşındaki erkek çocukları anne ve babasının olmadığı bir zamanda biberonla kola içirdi. Daha sonra ise komşudaki annesi ve çalışmaya giden babası eve geldi. Çift akşam yemek yiyip televizyon izledikten sonra yattı. Ancak sabaha karşı minik Diyap sürekli ağlamaya başladı. Bunun üzerine çift çocuklarını Ceyhan Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ancak hastanede bebeğe müdahale edilmesine rağmen minik Diyap hayatını kaybetti. Bunun üzerine doktor bebeğin ölümünü şüpheli olarak değerlendirdi. Bu nedenle bebeğin cenazesi otopsi yapılması için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na getirildi.

Baba Veysel Tankçı battaniyeye sarılı oğlunu morga kendi elleriyle bıraktı. Baba Tankçı oğlunun bir sağlık problemi olmadığını ancak akşam kendileri evde yokken 3 yaşındaki çocuğunun bebeğe kola içirdiğini söyleyerek, "Neden öldüğünü bilmiyorum" dedi.

Bebeğin cenazesi otopsisi yapıldıktan sonra ailesine teslim edildi. Baba Tankçı, oğlunu aldıktan sonra Ceyhan'da toprağa verdi.