Kamu İhale Kanunu Mevzuatı ve Ekap Uygulamaları Projesi

Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından hazırlanarak Dicle Kalkınma Ajansı'na (DİKA) sunulan "Kamu İhale Kanunu Mevzuatı ve EKAP Uygulamaları" başlıklı proje birinci seçilerek 12 bin 500 TL hibe desteği almaya hak kazandı.

Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu, DİKA tarafından yürütülmekte olan 2014 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Kamu Hastaneleri Birliği adına başvurmuş oldukları "Kamu İhale Kanunu Mevzuatı ve EKAP Uygulamaları" başlıklı projelerinin, başarı sıralamasında birinci seçildiğini ve projenin 12 bin 500 TL eğitim hibe desteği almaya hak kazandığını bildirdi.
Projenin profesyonel bir ekiple yürütüleceğini belirten Pamukçu, "Proje kapsamında, Kamu İhale Kanunu Mevzuatı ve EKAP Uygulamaları ile ilgili bir eğitim düzenlenecektir. Eğitim, profesyonel ve deneyimli uzmanlar tarafından İl geneli birliğimiz ve bağlı sağlık tesisleri, İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve çevre illerden personellerin de dahil olacağı geniş bir katılım ile gerçekleştirilecektir" dedi.

Kaynak: AA