Başkan Üzülmez, Ziyaretçilerini Makamında Ağırladı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yoğun çalışma temposuna rağmen ziyaretine gelen konuklarını da ihmal etmeyerek makamında ağırlamaya devam ediyor.

Başkan Üzülmez, Ziyaretçilerini Makamında Ağırladı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kendisini ziyaret eden tüm misafirlerini özenle ağırlamaya devam ediyor. Başkan Üzülmez’in ziyaretçileri arasında sivil toplum örgütü temsilcilerinden Darussafa Derneği Başkanı Ahmet Buğdaycı ve yönetimi de yer aldı. Geçtiğimiz ay Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde hizmete başlayan Darussafa İlim Hizmet ve Kültür Derneği yönetimi de Başkan Üzülmez’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Üzülmez’e plaket veren dernek yönetimine teşekkür eden başkan, ilçe halkına açık ve ücretsiz kursları ile kişisel gelişimlerine katkı veren faaliyetlerde bulunan dernek yönetimini de tebrik etti.

Toplumun değişik kesimlerinden ziyaretçilerini makamında ağırlayan Başkan Üzülmez, ilçenin kanaat önderleriyle de fikir alış verişinde bulunuyor. Maşukiye’nin ilk belediye başkanı olan Recep Yazıcı, tebrik ve iyi niyet ziyaretinde Başkan Üzülmez’e başarı dileklerini iletti. Eski belediye başkanı Yazıcı’nın ziyaretinin kendisine güç ve moral verdiğini belirten Başkan Üzülmez, “Ziyaretinizle onur duydum. Sizlerin tecrübeleri bizim hizmet yolunda en büyük yardımcımız olacaktır” dedi.

Ziyaretlerde konuklarıyla çay içip sohbet eden Başkan Üzülmez, Kartepe’nin geleceğini şekillendirecek çalışmalarda toplumun her kesimden gelecek görüş ve fikre açık olduğunu belirtirken, birlikte yönetim modeli ile Kartepe’nin yeni Türkiye yolunda emin adımlarla yoluna devam edeceğine dikkat çekti.
Kaynak: İHA