Başkan Köktaş’a Ziyaretler

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, parti çalışmalarının yanı sıra kendisinden randevu talep eden kamu, kurum, dernek ve sendika yetkilileri ile il başkanlığında bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunuyor.

Başkan Köktaş’a Ziyaretler

Teşkilat çalışmalarının dışında kamu, kurum ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, ziyaretçileriyle görüş alışverişinde bulunuyor.

Bu anlamda Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit-Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı İrfan Öztürk, Türkiye Diyanet ve Vakıf Hizmetleri Kolu Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (DİVA-SEN) Samsun Şube Başkanı Nihat Bayraktar, Samsun Fakirleri Koruma Derneği Başkanı Adem Vural ve yönetim kurulu üyeleri, Kavak Bekdemir Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Yangöz ve yönetim kurulu üyeleri, Samsun Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Fatma Arslan, Yabancılar Pazarı Spor Kulübü Başkanı Ali Akyüz ve Yabancılar Pazarı Oda Başkanı Olcay İnanç, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı makamında etti.

Gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi veren sivil toplum kuruluşları yetkilileri, kendilerine gelen talep, istek ve görüşleri İl Başkanı Fuat Köktaş'a ilettiler.

AK Parti olarak görüş alışverişine ve istişare kültürüne büyük önem verdiklerini belirten Başkan Köktaş, "Hem parti çalışmalarımız da teşkilat üyelerimizle hem de sivil toplum kuruluşlarımızın değerli yöneticileriyle her zaman istişare içindeyiz. Çalışmalarımızdaki başarının sırrı görüş alışverişine ve istişareye dayalıdır. Her fikre ve her görüşe saygımız vardır. Buralardan aldığımız bu görüşler planlanan ya da yapılmak istenen çalışmalara ışık tutmaktadır. Ziyaretimize gelen kamu, kurum, dernek ve sendika yetkilileri de bizlere talep, istek ve görüşlerini bildirdiler. Bunların notlarını aldık, yapılması gereken neyse biz de üstümüze düşen görevi yapacağız. Bu anlamda kamu, kurum, dernek ve sendika temsilcilerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaret sonunda Samsun Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Fatma Arslan, günün anlam ve önemine binaen İl Başkanı Fuat Köktaş'a tablo hediye takdim etti.
Kaynak: İHA