Yeşil Deniz 11. Bölüm Sadıçların bekledikleri haber sonunda geliyor

Ekranların en gariban dizisi Yeşil Deniz bu hafta da harika bir bölümle ekrana geliyor. Cuma akşamlarının yeni eğlencesi, Yeşil Deniz 2 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak 11. bölümünde yine kahkaha dolu anlar vadediyor.

Yeşil Deniz 11. Bölüm Sadıçların bekledikleri haber sonunda geliyor
Yeşil Deniz Dizisi 11. Bölüm özeti:

Sadıçların bekledikleri haber sonunda geliyor. Hikayesi, görselliği ve oyunculuklarıyla büyük beğeni toplayan Yeşil Deniz bu hafta on birinci bölümüyle ekrana geliyor. Başrollerinde Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik ve Melis Babadağ'ın yer aldığı dizide yine ilginç gelişmeler seyirciyi bekliyor.

Süleman, müstakbel kayınpederi Köstencelerin Halil'in hastane masraflarını ödemesiyle zor duruma düşmüştür. Neşe ise bütün bu olan biteni kabullenmiş görünmektedir ki Emine'nin verdiği akılla Süleman için bir şeyler yapması gerektiğini fark eder.

Öte yandan sadıçların Radyocu Yılmaz'dan bekledikleri haber de en sonunda gelir. İsmail ve arkadaşları altınları bozduracak kişiyle buluşmak için gece vakti gizlice Abid Dede tepesine giderler.

Bütün bunlar olurken kandil günü gelip çatmış, Yeşilova'yı mevlid kandili heyecanı sarmıştır. Kasabanın bütün renkli simaları o gece camide toplanırken Mehmet Ali Hoca'nın kandil vaazı ise çok sürpriz bir gelişmeye sebep olacaktır.