Uyanık muhabir işini sağlama aldı

İnsanların hayallerinin süslediği ve büyük ikramiyenin sahibini bulacağı güne sayılı saatler kaldı. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sonuçları için geri sayım başladı.

Uyanık muhabir işini sağlama aldı
Uyanık muhabir işini sağlama aldı
İstanbul ve Ankara'da 50 milyon hayali için Milli Piyango bilet satış noktalarında uzun kuyruklar vardı. Beyaz Haber ekipleri bilet satış noktalarındaki son durumu görüntülerken,  muhabir Gençay Ünal ise ana haber sunucusu Ferda Yıldırım'a jest yaparak yılbaşı çekilişi için bilet aldı.

UYANIK MUHABİR, İŞİNİ SAĞLAMA ALDI

Beyaz Haber ekibi olarak ana haber sunucuları Ferda Yıldırım'a bilet alan, muhabir Gençay Ünal  işini sağlama almayı da ihmal etmedi. Biletin numaralarını kayıt altına alan ve kameraya gösteren ve Ferda Yıldırım'a seslenen Gençay Ünal 'Kayıt altına alalım ki.. Çıkarsa lütfen Beyaz Haber ekibini de görün.' dedi.

JESTE JEST!
Ana haber sunucusu Ferda Yıldırım ise masasına bırakılan bileti kameralara gösterirken 'Gençay Ünal son derece zarif düşünmüş. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ben bu bileti canla başla çalışan Beyaz Haber ekibine hediye etmek istiyorum.' diye konuştu.

BEYAZ GAZETE