Poşetlerle Kayak Keyfi

Kütahya'da, Dumlupınar Üniversitesinde (DPÜ) okuyan bir grup öğrenci, beyaz örtüye bürünen kent merkezinde poşetleri kızak olarak kullandı.

Kent merkezinde 70 santimetreyi geçen kar kalınlığı, bazı vatandaşlara zor anlar yaşatsa da öğrenciler için eğlence oldu. Alipaşa Mahallesi Erbaylar Yokuşunda toplanan bir grup öğrenci, ellerindeki poşetleri kızak yerine kullanarak kaymaya başladı.

Öğrencilerden İbrahim Uğurdönmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, memleketi Muğla'nın Marmaris ilçesinde fazla kar yağmadığı için kara hasret olduğunu söyledi.

Uğurdönmez, "Dumlupınar Üniversitesi Muhasebe Bölümü 4. sınıf öğrencisiyim. En son birinci sınıftayken böyle bir kar yağmıştı ve eğlenmiştik. Şimdi gene arkadaşlarla bir araya gelerek eğleniyoruz" diye konuştu.

İsmail Ertunç da Antalyalı olduğunu, memleketine pek fazla kar yağmadığı için karın keyfini Kütahya'da çıkarmaya çalıştığını dile getirdi.
DPÜ Hemşirelik Bölümü öğrencisi Hatice Alagöz ise arkadaşlarıyla bir araya gelerek hem karın keyfini çıkardıklarını hem de yeni yılı kutladıklarını dile getirdi.

Kaynak: AA