Menemen Spor Salonu Yenilendi

Menemen Spor Salonu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'den gelen ödenekle yenilendi.

Menemen Kaymakamı Mustafa Gürdal, yenileme çalışmaları tamamlanarak hizmete açılan Menemen Spor Salonu'nda incelemelerde bulundu.
Gürdal, incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'nce sağlanan ödenekle ilçede uzun yıllardır hizmet veren bin seyirci kapasiteli spor salonunun baştan aşağı yenilendiğini belirtti.

Salonun yenilenmesinin önemli bir ihtiyaç olduğunu ifade eden Gürdal, şunları kaydetti:
"Salonda genel bir bakım ve onarım yapıldı. Çatıdan tutun zemin ve kalorifer sistemine kadar her şey elden geçirildi. Menemenli gençlerimize ve sporseverlerimize yakışır güzel bir salon oldu. Haftanın 7 günü hizmete açık. Bütün Menemenlileri ve sporcularımızı bekliyoruz."
Menemen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Özlem Günay Karataş da yapılan yenileme çalışmasıyla salonun kullanışlı hale geldiğini dilme getirerek, şu bilgileri verdi:
"Çatımız, zeminlerimiz, ısınma sistemimiz, tribünlerimiz değişti. Çocuklarımızın rahat kullanabileceği giriş çıkışlar ayarlandı. Tüm çalışmalar, elden geldiği kadarıyla kullanıma uygunluk, ergonomi düşünülerek yapıldı. Hayırlı uğurlu olsun, güzel başarılar getirsin. Şimdiki hedefimiz ulusal düzeyde maçları almak. İl müdürlüğümüz de Menemen'in kalabalık nüfusunu avantaja çevirip sporcu kitlesi ortaya çıkarmayı hedefliyor."
Kaynak: AA