Manisa Sağlık Müdürlüğü Kışa Hazır

Manisa’da kar yağışı, Manisa Sağlık Müdürlüğü’nü harekete geçirdi.

Manisa Sağlık Müdürlüğü Kışa Hazır
Yunusemre ilçesi Davutlar Mahallesinde mahsur kalan 30 yaşlarında bir bayan hasta, paletli ambulansla hastaneye sevk edildi

Manisa İl Sağlık Müdürlüğü, kar ve buzdan etkilenmeyen kar paletli 112 Acil Yardım ambulansı ile 4x4 UMKE araçları hazır bulundurarak, vatandaşın sağlık hizmetine ulaşımında sorun yaşanmaması için çaba sarf ediyor.
Manisa Sağlık Müdürü Dr. Metin Kaplan, yaptığı açıklamada, Manisa’da kar yağışının etkili olması ile 45 adet 112 İstasyonu, Kar paletli ambulans ile 2 UMKE ekibinin 24 saat hizmette olduğunu belirterek "Bu sabaha karşı Yunusemre İlçesi Davutlar mahallesinde 30 yaşlarında bir bayanın rahatsızlanması ile paletli ambulans ile vakaya intikal ederek gerekli müdahale yapıldı. Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi’ne hastayı naklettik” dedi.

Sağlık Müdürü Dr. Metin Kaplan, hem 112 Acil sağlık hizmetlerinin hem de hastanelerin kış şartlarına karşı hazır bulundurulduğunu ifade ederek, vatandaşların yaşadıkları acil sağlık sorunlarını 112’ye bildirmelerini istedi.
Kaynak: İHA