Kara Para Aşk 31.Bölüm Arda ve Pelin, İpek'e yardım edecek midir?

Ay Yapım'ın yapımcılığında heyecanlı ve sürükleyici hikayesiyle izleyiciyi ekrana bağlayan dizi Kara Para Aşk 31. bölümüyle 7 Ocak Çarşamba akşamı ATV’de.

Kara Para Aşk 31.Bölüm Arda ve Pelin, İpek'e yardım edecek midir?
31.bölüm 2. fragman için tıklayın

Kara Para Aşk Dizisi 30. Bölümde yaşananlar:

Elif ve Ömer tarafından kıstırıldığını anlayan Metin kaçabilmek için Bahar'ı rehin alır. Bahar'ın hayatını tehlikeye atmak istemeyen Ömer gitmelerine izin verir. Metin ve Bahar saklanacak yer ararlarken Bahar giderek Metin'e yakınlaşır. Ömer'in Metin'in peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Üstelik bu kez işini sağlama almıştır. Ömer, Metin'i bulmayı ve Bahar'ı kurtarmayı başarabilecek midir?

Bu sırada Elif yaşadıkları olaylardan iyice bunalmıştır. Ömer'in de yorgunluğunun farkındadır. Ömer'e emrivaki yapar ve onu Sapanca'ya götürür. Sadece bir günlüğüne her şeyi unutup kendileri olacaklardır. İki aşık Sapanca'da romantik anlar yaşarken İstanbul'da işler karışır. Tayyar, Metin'in saklandığı yeri tespit ettirir. Adamlarına güvenmeyen Tayyar, Metin'i getirme görevini Hüseyin'e verir.

Hüseyin Metin'e deşifre olmak istemediği için Tayyar'ın bu isteğini kabul etmez. Tayyar tarafından tehdit edilen Hüseyin iyice sıkışmıştır. Kendisini tehlikeye atıp Metin'i almaya gider ve beklemediği bir kişiyle karşılaşır. Hüseyin sadece Metin tarafından değil başkası tarafından da deşifre olmuştur. Geri dönüşü olmayan bir yola girdiğini fark eden Hüseyin'in bu durum karşısındaki tavrı ne olacaktır?

İpek cinayet şubedeki görevine başlar. Ömer'den beklediği yakınlığı görmemiştir. Arda ve Pelin, İpek'in bu ani tayin nedenini öğrenmeye çalışır. İpek sonunda ikisine de neden İstanbul'a geldiğini anlatır ve onlardan yardım ister. Öğrendikleri karşısında şaşkına dönen Arda ve Pelin, İpek'e yardım edecek midir?